Åååh...!!!

Fyfan vad bra att Moa kom vidare! Sånt glädjerus som flög igenom min kropp där i 5 min! Såja, nu kan man vara lugn en vecka till iallafall, *pust*

Morgondagen består av fotboll hela dagen, en massa avslutningsmatcher och trevligheter som sagt. Även Kopparbergs marknad är i helgen, hinner man dit imorgon också tro? Annars blir det på söndag oavsett vad, så dit kommer jag ju minst en gång iallafall! Hehe...
Nu ska jag fortsätta fredagsmysa!

Ha en bra kväll godingar! :)


shit vad duktiga alla är....

Sitter och kollar på idol just nu, och shit vad alla är bra! Den som ska ur idag är självklart Maikel kan jag tycka, då han inte håller måttet mot alla andra duktiga sångare.. Men jag håller fortfarande kvar vid MOA!♥
Efter det har slutat för idag så ska jag kolla på någon film av något slag hade jag tänkt, eftersom det blev en lugn hemmakväll idag och lite party imorgon! yäääää...

Kalasdags!

Ont-i-huvudet-dag idag.. Snart måste jag nog kolla upp detta, vad jag vet så är det inte normalt att ha ont i huvudet så mycket som jag har!
Sitter hemma vid kusinerna holm på kalas, har ätit så mycket gott idag så magen står rakt ut. Hoppas huvudet blir bättre under kvällen, och imorgon taggar jag inför party med bästavän Jennifer<3


istället för att vila... och en nyhet.

så tog jag mig en promenad ner till shell och gjorde emelie sällskap i ca 1 och en halvtimme. Kände att det var så mycket bättre än att vara hemma och bara sova, men det var nog kanske inte bättre än att plugga på det jag har på näthandelprovet imorgon... det är nog inte så svårt! Imorgon blir det lika bra väder som idag, så då får det bli sommarkläder på! Efter skolan ska jag ner på stan och ta kort för ID. Kanske dags att göra det nu, så att folk kan börja tro mig ;) Och igår fick jag även veta att min lillebror kom vidare ännu en gång i dalalaget, ååååh vad stolt jag är över honom!
så medan han är med däribland så nöjer jag mig faktiskt med att bli tränare för småtjejerna i fotboll med Bella! Det är minst lika bra :)


Äntligen hemma, nu lägger jag mig ett tag!

Lååång skoldag idag, och jag tänker aldrig mer orientera om jag absolut inte måste!! Åh, jag förstår inte hur det kan ha så stor del i betyget?! Och att folk har det som hobby och träning, ja..det är ju tur att jag slipper det iallafall.
Nu när jag äntligen är hemma så tänkte jag fortsätta läsa den fjärde boken med stephenie meyer, den är riktigt spännande, och jag hoppas den kan driva min tid bra så att det blir kväll så snart som möjligt så jag kan gå till sängs!

Det är så fint väder idag, runt 20 och vi är ändå i slutet på september... Och nästa vecka lovar de snö?! Kan det verkligen vara så bedrövligt?


efter en super dag så går jag till sängs!

åkte hem från Jennifer med 20 över 6 bussen, påväg till station träffade jag Jossan också! så längesen, saknar henne så! Väl hemma passade jag på och beställa hem skolfotot, får väl hoppas att något blev bra den dagen ;) Har hunnit med och duschat och kollat lite idol också under kvällen. Gåshud när André sjöng, gillar inte han i vanliga fall.. men denna gång var han nog bäst. Eftersom jag försov mig imorse så tänkte jag krypa till sängs och försöka somna så snart som möjligt. Vad tycker ni om min uppdatering idag, den är väl helt okej ändå? :) Godnatt allesammans!

På kaffe hos systeryster!

Skolan har slutat så nu sitter jag hemma hos jennifer på lite kaffe :) trevligt att träffa henne igen, och Theodore är fortfarande lika söt! Äntligen träffar jag henne igen, har saknat henne rätt mycket faktiskt!


Matte B time!

Sitter just nu på mattelektionen och fattar absolut ingenting! Jag trodde inte matte b skulle vara så mycket svårare än A. Herregud, hur ska jag klara detta?!


Nya appen, ett stort plus!

ÄLSKAR ATT BLOGG.SE HAR KOMMIT MED EN NY APP!

Äntligen har den kommit, den jag väntat på i flera år... äntligen kan jag uppdatera från mobilen och slippa koppla sig till en dator så fort man vill och orkar blogga! Nu kan det hända att jag uppdaterar flera gånger dagligen! :)

someone like you.

inser först nu att jag kanske saknar dig...lite.

otursdag för hela slanten...

VILKEN DAG.
då var det dags för det hederliga skolfotot idag. Jag som hade tänkt lagt ner tid på mig själv imorse, så jag gick upp en halvtimme innan jag brukar gå upp. Jag gtar farm plattången för att fixa håret, den funkar inte!! tog väl fram sminket istället, och tappar det i golvet.... mitt tålamod blir mer och mer dåligare, och mina byxor jag skulle ha var fuktiga, så till skolan gick jag där med fuktiga byxor! Gaaah, väl i skolan spiller jag kaffe på tröjan och lite smör fick också plats..! Efter skolan skulle jag vara så duktig och gå iväg med Jennifer och Marcus och simma, men bassängen var stängd. ååååh! Samt 3 har fått nå krångel med teckningen till telefonerna så jag har inte varit kontaktbar på ca hela dagen så, jag svarar så fort jag fått tillbaka teckningen!
Jag har aldrig haft såhär mycket otur när det är något speciellt, bara när man inte har nå brottom och kan fixa allting som krånglar.
Skolfotot blev iallafall rätt dugligt kan jag tycka.

Men nu är jag på bättre humör iallafall, så nu ska jag snart hjälpa mamma med maten.. får bli spagetti och köttfärssås idag. MUMMA!
Idol ikväll också, hoppas Moa är med!!


Ungefär såhär såg jag ut idag, och nu la jag till ett extra leende ;)


fullt-upp-dag idag...

ooh shit vilken stressig dag! första gången jag kom hem för dagen var halv åtta ikväll!! Hela dagen har gått i ett enda kör om jag säger så.
Idrotten funkade inte alls idag, så jag gjorde några teoriuppgifter istället, samt psykologin som heller inte gick som räknat... hmm, undra om jag ska ta till mig allt som sägs på lektionerna och inte bara det som skrivs upp?!
En vända ner på stan för att sedan ta bussen till grängesberg. och vid fyra igen  åkte jag in till stan för lillebror skulle fixa frillan, efter ett tag...sisådär 2 och en halvtimme så tog jag bussen tillbaka till Grängesberg igen och gjorde lite sällskap på Shell!
Imorgon är det skolfoto också.... shit! Jag har bestämt vad jag ska ha på mig iallafall, det är skönt! men resten då?! smink, hår, skor?! Nej, det får tas imorgon!!
efter skolan blir det lite simning med marcus och jennifer. Skönt att umgås med dom :* .. så allting är packat och klart! Nu gör jag mig iordning för lite gossip girl och lite AA! det behövs.


några avsnitt, nu sova!

nu på kvällskvisten har jag kollat på några avsnitt av både Gossip Girl och AA. Helt seriöst. jag kan inte ha nå liv kvar då det enda jag gör är att kolla på film eller serier. Usch vad hemskt det känns!
Känns bättre att jag på Tisdag ska simma med jennifer och marcus, att jag på onsdag ska hem till jennifer och familjen, att på fredag och lördag umgås med felicia och andra kompisar, och till sist träffa sofia på söndagen! Ser fram emot denna vecka faktiskt.
Den har chans att bli rätt bra faktiskt.

Nu ska jag iallafall sova så jag orkar upp imorgon och inte försova mig som jag gjorde förra måndagen, det känns inte så himla bra om jag säger så.
Hoppas på en lugn dag i skolan, utan tjejer som bara vänder ryggen till :) godnatt!

äntligen klar med ena saken...! LYCKA

Blev precis färdig med min motivationpsykologi, åh vad lycklig jag är! äntligen kan jag ägna mig åt någonting annat utan att ha ångest för att inte ha gjort den där förbannade uppgiften!
Så bara för att jag är klar med den uppgiften så är det bara att börja med träningsdagboken vi ska lämna in i idrotten, harf inte ens börjat... typiskt mig att vara precis i sista minuten!!!
Fast först så ska jag käka gröt, för nu är jag väääldigt hungrig efter allt slit!

Håller på att lad´da ner andra säsongen av Gossip Girl också, den är snart klar så det blir nog lite sånt ikväll. Börjar bli ganska så tjatigt med Andra Avenyn kan jag tycka, haha!
Imorgon dags för skola igen, och då börjar felicia på högberget också! yeey, happy girl! dagen börjar med idrott och hälsa B med Madeleine.
Nu ska jag gå och se till min gröt som står och puttrar på plattan inne i köket! :)

Psykologi är inte det roligaste jag vet.

Har läst ännu lite mer på psykologin, men åh... jag blir så rastlös! under den här tiden jag försökt pluggat så har jag hunnit måla naglarna 2 ggr, druckit två koppar kaffe, samt kollat buss till Sthlm den andra november då jag och Julia ska på Rihanna i globen! åååh, vad jag längtar!♥ det kommer bli så grymt!

Usch, nu måste jag verkligen ta tag i skiten så den blir klar någongång! Varför kan jag inte bara tänka positivt om det, allt skulle vara så mycket enklare då! Kapitlet jag ska läsa om är Motivationspsykologi, visst är det väl intressant men dock väldigt väldigt långtråkigt!
Någon som är lite kunnig på det som skulle vilja hjälpa till?!


mysdag.

Som rubriken säger, mysdag.
Har sovit ut idag, kändes som jag inte hade gjort det på länge..så det behövdes kan jag ju meddela. Lite fotboll på senmorgonen, tjejerna spelade mot Nyhammar och vann med 6-1.
Städat ute i min stuga också på eftermiddagen, skönt och ha det gjort också! Har även hunnit med att pluggat lite på psykologin jag har test på imorgon, känns inte direkt som jag har koll på det men det blir nog bra!

Nu ska jag kolla på AA och sedan är det lite träning som gäller!

mysig kväll med felicia.

kom precis in efter att ha varit nere vid felicia och umgåtts lite med henne, vilket inte är så ovanligt? hehe!
Lite fångarna på fortet, prat ute på balkongen och lite WordCollapse räddade min dåliga dag till en bättre. Nu ska jag kolla på lite andra avenyn och se om det finns någon bra film att ladda hem.
Någon som har ett förslag? :)

Det här inlägget blir ett godnatt för dagen, är helt slut!
Uppdaterar som vanligt imorgon igen =)


vilken spänning!

Fotbollsmatchen idag blev ju.. en flopp! fy satan vilken dålig match det var, orättvisa domarbeslut och ett elitlag som egentligen skulle spela imorgon? Nej, nu har jag klagat klart för idag!

Har precis ätit på Stopet med fotbollskillarna, mamma och några fler. Trevligt! Och nu ska jag gå ner till felicia och se vad som kan hittas på.
Lite halvdålig bild, men såhär har jag sett ut under dagen :)


fint väder och fotboll på G!

Godmorgon! 
Älskar att vakna upp till ett strålande väder, speciellt när det blåser lite småvindar också. Iallafall så är det fotboll som står först på mitt schema idag. Ska åka om ca 2 timmar så ska gå in och duscha osv. nu innan vi åker. Åh, det är så tråkigt att det är sista matchen för iår! det är långt kvar till nästa säsong också, och det gör inte saken så mycket bättre. 
Hoppas vädret håller i sig till kvällen, då ska jag ta med mig felicia ut på lite äventyr hade jag tänkt! :) 
 Och jag kom på en sak lite sådär spontant!! det är bara en och en halv måndad kvar tills vi åker till värmen!! ska bli så skönt att komma bort fårn mörkret!

värk!

Usch vilken huvudvärk jag har hela tiden! den ger sig aldrig :( börjar bli trött på att alltid ha ont, och alltid somna sent pga av smärtan. Örvärk och huvudvärk på samma gång är inte riktigt en bra kombination, men det tycker nog min kropp eftersom den tillåter det...
Ska försöka somna nu till Hannah Montana, får se hur det går för mig.

Imorgon väntar en bilresa till Avesta och seriefinal i fotbollen, älskar att kolla på fotboll. Så jag hoppas verkligen att min värk har gett sig.. lite iallafall.


härlig försommar bild på mig och fia! ♥

the last song.

Tacos till kvällsmat blev det idag. Jag och lillbror har även hunnit med några avsnitt av AA också.
Laddade precis hem The last song, har sett den typ 10 ggr förut men den är så bra.. känner verkligen känslor när jag kollar på den om och om igen!
Tänkte ladda hem Hannah Montana- the movie strax så jag har något att kolla på ikväll också när jag ska gå till sängs! =)


härlig promenad med proppar i öronen!

Nyss kommit hem från en härlig promenad runt byn. Det är väldigt skönt att stoppa i propparna och sedan ta sig en sväng runt, speciellt när man har mycket och tänka på och när man är allmänt trött på allting!

Ska umgås lite med lillebror nu också, och om han får bestämma så kollar vi på Andra Avenyn.. ovanligt va? :)

skön dag... med bakelser.

Kom precis hem från skolan. Dagen har bara blivit bättre och bättre!
Första lektionen bjöd vår lärare oss på äppelkaka och rulltårta, samt vaniljsås..såklart! Härligt väder ute också, lite småkyligt med sol. Kan nog hända att det blir en promenad för min del.
Efter skolan gick jag ner på stan med Madde och Cissi, köpte en liten present till mamma.. det tyckte jag att hon var värd♥

Kvällen, får vi se vad den bjuder på.. inte mycket kan jag tänka.
Vad ska ni andra göra?


lillebror och jag :)

Händelserik dag...love it!

Nu får det bli mitt första inlägg för dagen då det har varit full rulle hela dagen! Älskar när det alldeles för mycket saker på en och samma gång.
Först skolan, och på lunchen var det modellering som gällde för hela slanten.. tog med mig Carro och Ida, vilka härliga bilder det blev, en som heter Andreas var också med under bilderna. Kommer nog bli riktigt bra det där tror jag! Jag, ida och Carro även hunnit med att bygga ett vindskydd, gjort oss illa, gjort en liten eld.. och varit publik när Tamina och Majken högg ner ett träd. Väldigt bra underhållning om jag får säga det själv! Haha =)

Har även jobbat en stund på Shell på kvällskvisten, mycket trevligt!
Sitter just nu nyduschad och laddar hem Water for elephants, så bra film.. dock så är den spansk men det spelar absolut ingen roll.
Nu ska jag läsa på lite inför provet jag har i Inköp& varuhantering imorgon, det är faktiskt ganska enkelt så inte så himla mycket plugg som behövs ;)


' when i held ya.

Sitter nu i lugn och ro och lyssnar sönder moas låt. Det känns ju tråkigt att den är så bra att man kommer lyssna sönder den snart. 10:e gången i rad nu, riktigt bra låt!
Hunnit med en hel del filmer och serier ikväll..
Oliver Twist- CHECK
Hur många lingon finns det i världen- CHECK
Andra avenyn- CHECK

Imorgon direkt efter skolan så tar jag mig en dejt med Gabbi på hästryggen låååångt ut i skogen och snackar en massa strunt, det låter väldigt lockande! :) Min kusin Johanna fyller även 17 år imorgon, så kalas på fredag sitter jäkligt bra!
Även seriefinal för lillebror i Avesta på lördag förmiddag/eftermiddag.. spännande!

hemmafru? eller inte riktigt...

Lunchen med Madelene blev mer än trevlig. Älskar hennes humor och allting med henne är mer än bra, en sån vän är jag säker på att alla vill ha!
Har precis städat klart ute i min lilla stuga, väldigt stökigt om jag får säga det själv! Hemmafru eller inte? Inte är jag nog det kan jag tro. Städar ungefär 3 gånger i månaden, och när jag menar städa så är det att dammsuga och bädda sängen, haha! så kanske inte riktigt städa?
Nu ska jag slå på Hur många lingon finns det i världen, ett väldigt bra tips om ni får tråkigt under en kväll framöver! :)

redo :)

Nu sitter jag redo för att kunna åka in till stan och möta Madelene. Hoppas på en trevlig lunch med min söta!



psykologi... ännu en gång!

Jag som faktiskt tänkte ta tag i den där jäkla filmen, men så kom jag ju på att... jag har psykologiläxa som innebär att läsa 20 sidor samt ta reda på vad 28 begrepp står för inom psykologin!! ojoj, vad mycket det ska vara på en och samma gång!

godmorgon!

Som sagt, godmorgon allihopa! Ligger nyvaken i sängen och tänkte ge er lite update för vad som händer resten av dagen..
Vid ett åker jag in till stan och kör en lunch med Madelene på China som sagt, sedan kommer felicia ner på stan och gör mig lite sällskap för att sedan åka med till Grängesberg igen =)
Lite mulet just nu, så hoppas att det blir en liten solglimt under senare tiden av dagen!

Måste även kolla på Oliver Twist-filmen som jag skulle gjort igår, men då det istället kom en massa annnat onödigt ivägen.. så idag måste jag ju hur som helst ta tag i det om jag ska kunna skriva klart min svenska uppsats någongång!!
Nu ska jag gå in och äta lite frukost, och sedan slå på filmen!

Ha en bra dag! =)

lite alltmöjligt...

Nyss kollat klart på några utav AA avsnitten, känns verkligen just nu att jag inte har något liv kvar alls! haha... kanske börjar bli gammal?!
Studiedag imorgon iallafall, vilket resulterar i att ta tag i motionen och ut med felicia och springa en liten vända (kommer nog stupa direkt), och efter det blir det en härlig buffé inne på China Town med Madelene. Bra kombination?
Ska bli så mysigt att äta med henne! ser verkligen fram emot det!! ♥


Madelene, sötaste du!

besök av bästa

efter det tråkiga beskedet så blev det ändå en bra avslutning på dagen då flisan kom upp till mig. Trevligt sällskap en sådan regnig dag. Massa skitsnack har hunnits med, vilket känns väldigt bra ;) Hunnit kolla på lite idol också, och jag kan ju inte glömma att vi planerat en massa bus inför helgen som kommer.. längtar!
Nu ska jag gå med felicia hem på bit. Och imorgon lunch med madelene, saknade vännen! och även kanske sofia. Men det visar sig väl!

Nu ska jag gå med felicia som sagt och sedan gå in till lillebror och kolla vidare på AA så vi blir klara med första säsongen någon gång! hehe.. så man kan börja på den andra ;)


..

ett besked man inte vill ha.

' så länge vi båda andas.

Kom nyss hem ifrån skolan, slutade ca 1 timme tidigare.. eller ja, egentligen inte!
Nu ska jag ta mig en risifrutti och läsa lite vampyrdrama! Så länge vi båda andas är den  boken jag är på nu, vilket även är den sista som är i den fyrologin... eller vad det nu heter, haha!
Ett lästips om någon får tråkigt, väldigt bra underhållning!

Jag måste också försöka ta mig tid till att kolla på Oliver Twist-filmen. Sist jag försökte ta mig tid och kolla på den så var jag tvungen att stänga av efter en kvart, det bara kröp i kroppen på mig! Den var så dålig i början, och jag..som är ganska trög annars fattade ju såklart ingenting då! menmen någon måste ju vara det också! ;)
Såhär såg jag ut idag... ganska vanlig men ändå är lite tid nedlagt på både hår och smink, vilket som inte är så himla vanligt att jag gör längre!


Info& layout B just nu...

Sitter i skolan just nu och har Info& layout B, där vi lär oss att skriva brev, CV och sådana saker. Ganska tråkigt om jag ska vara ärlig men gud så bra att ha det med sen när man ska ut i arbetslivet osv.
Ganska lugn dag om jag får säga det själv.. Lite praktisk marknadsföring har jag också hunnit med idag. Känns så bra!

Tråkigt väder, kallt och fuktigt ute.. finns en stor risk att det blir en sitta-inne-dag idag. Eller så kanske jag ska ta mig en promenad då jag inte rört mig på jättelänge utan bara ätit godis och så, hihi.. ooopsi! :)
Nu ska jag fortsätta skriva på mitt brev jag håller på med till Elin, haha!
Ha en bra dag allihopa! :)


sängen med AA

Som tidigare inlägg från idag så behöver jag inte skriva om min dag ännu en gång, då jag antar att ni redan läst om den.. så, har ni inte gjort det så får ni nog faktiskt skylla er själva =)

Tog mig precis en dusch för att se om jag blev nå piggare för tillfället, men njaa.. det kan jag nog inte säga att jag blev! Hoppas förskyldningen och kallsvettningarna går bort snart!
Nu ska jag, som vanligt se lite AA, helt besatt..! men det är helt okej faktiskt när man inte har ork till något annat!
Nu får ni även se hur mitt hår blev, inte för att de syns så bra men det blev.. lite ljusare med lila slingor! JAG ÄR
HELNÖJD!

första skoldagen efter min praktik...

Måndag igen och veckan...börjar med en försovning! Jag som tänkt fixa mig lite extra idag också! typiskt =(
Jaja, väl i skolan så gick jag till idrottsläraren med Madeleine och fick en uppgift om kost, då vi skulle skriva om de sex olika beståndsdelarna. Väldigt chilldag om jag säger så! =)
Efter lunchen så hade jag en och enhalvtimmes psykologi, vilket jag knappt fattar något av om jag ska vara helt ärlig.. men det kommer väl med tiden förhoppningsvis!
Nu ska jag slå på ett avsnitt andra avenyn innan Idol. Andra Avenyn börjar bli väldigt beroendeframkallande, hehe!


allt och ingenting.

Efter en kväll med ett avsnitt av Idol och massvis med avsnitt av Andra Avenyn så är det dags för mig att sova.. om jag nu ska upp till skolan vill säga.
Idol, Moa är bäst i mina öron...åh vad grym hon är! avgudar henne verkligen.
Andra Avenyn, kan vara en av de bästa svenska serierna som de någonsin visat. Love it.

Ligger nu i sängen och funderar för mig själv, när fan hade min huvudverk tänkt gå över?! Jag har haft den i ca 3 dagar nu, jag har aldrig haft den så länge! är det farligt?! JAG HAR INGEN ANING!
Hoppas på att de är bättre imorgon åtminstone.
Imorgon, skola och uppgifter som egentligen skulle gjorts på APUn... OOOOPS! Men som sagt, någon måste ju vara tidsoptimist, inte sant? ;)


'drömmer.


saknar dig älskade vän♥


marknadshelg.. och halvsjuk

Denna helg har det ju som sagt varit marknad i Grängesberg, och vad ska man säga? det kan ha varit den dåligaste marknaden som någonsin existerat. Den har varit perfekt.. iallafall för mig andra år, men iår så vet jag inte riktigt vad som hade hänt?! Jag är då inte nöjd!
Fredagskvällen började jättebra med en ridtur i det fina vädret med Gabbi, helt underbart. När kvällen väl började närma sig sitt slut så rasade allting, verkligen allting! tur jag hade felicia och elin med mig!
Lördagen började himla bra med strålande väder, samt fotbollsmatch för lillebror som de vann med lätta 5-1 emot Säter. Så nästa helg är det seriefinal, spännande!
Vackert väder resulterade att jag och Felicia tog oss en promenad upp på marknaden, gick runt och kollade i stånden men som jag sagt längre upp fanns det absolut ingenting... Men ändå rusade tiden bara iväg och vi hade då varit där i ca 2 timmar, vilket jag inte riktigt förstår. Ont i huvudet, kallsvettades osv... panik!
Kvällen bestod av trevligt sällskap utav felicia, jocke, tobbe och PL. vissa blev för fulla och andra inte, men väldigt lyckat med lite singstar. Var hemma runt 3 inatt så var inte så pigg imorse när jag skulle in till ludvika på danstävling... oooops!

Och nu har jag varit sjuk i ungefär en vecka... jag blir aldrig frisk känns det som! Nu är jag trött på att bara vara sjuk och inte orka något. Har massor med läxor och inlämningsuppgifter att göra före innan veckan tar slut, men ska jag vara så här död så vet jag inte hur det ska gå faktiskt. Nu ska jag därför kolla på andra avenyn tills idol slutaudition börjar.. heja robin! =)


hektisk dag rättare sagt...

hejsan hejsan! Nu är det kväller minsann.
Usch vad mörkt det börjar bli nu alltså, längtar verkligen tills vi åker till Gran Canaria.. det ska bli så skönt! Jaja, nu ska jag inte klaga hade jag tänkt eller jo.. lite. Sitter just nu med min socialpsykologi uppgift och jag fattar ingenting. Jag har försökt och försökt men jag kommer inte så jättelångt om jag säger så.
NU ska jag inte klaga något mer för ikväll, jobb idag.. gick galant som vanligt, vid halv 3 satte jag mig i stolen hos frisören och lät henne fixa lite. Jag blev jättenöjd! =)
Bara det tog 3 timmar så runt sextiden tog jag bussen mot saxdalen och hälsade på mormor och morfar. Övningskörde hem med mamma också... herregud vad jag hinner med saker. Men det är väl meningen när man har typ 50 timmar extra på ett dygn?! det borde jag ju ha. normalt hinner man inte med såhär mycket saker som jag gjort idag.

Längtar tills på fredag då det är marknad här i Gränges, samt kommer min sjukling hit! hoppas du blir frisk snart♥
kommer bli en toppenhelg om jag får säga det själv!
Nu ska jag fortsätta med min uppgift så den blir klar någongång... borde ju nästan sitta uppe tills jag jag klar, med tanke på att de ska vara klart redan på fredag. Jag vet ju inte ens vad läraren heter, så det är ju.. lyckat.


psykologi, och lite annat...

fortfarande så sjukt ont i halsen, känner mig helt borta. yr.
såå mycket nu under APUn också, inköp & varuhantering, psykologi och matte! det värsta är att psykologin ska vara inlämnad på lördag och jag fattar ungefär 10% av allt vi gjort och vad uppgiften ska handla om, det är väl bra? eller?
får väl se vad morgondagen bjuder på också, kanske lite plugg om jag har otur, hm.. eller är det kanske tur så jag får det gjort? ja det var en bra fråga.

Idol, angående det.. varför skämmer man ut sig själv FRIVILLIGT? det har jag alltid frågat mig själv.
Nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar och sedan kanske lite annat bra.
godnatt!


jobbigt...!

Börjar bli sjuk nu också, eller rättare sagt så är jag redan sjuk! typiskt nu när det är marknad till helgen och så. Gått på strepsils hela dagen, nästan två kartor har jag käkat men det hjälper ju dock inte? är det inte det dom alltid gör rekam för på TVn?! vilket skämt isf.

Jaja, kollade precis klart på eclipse. vilken grym film, lite snyft snyft... det behövdes.
laddar just nu hem andra avenyn säsonger, vilket inte går så himla snabbt men.. någongång är det ju färdigt iallafall, hehe. Nu ska jag försöka få i mig lite mat som kan gå ner mellan knivarna i halsen.


eclipse.

Idol, vad säger man? vissa är ju faktiskt bra, men alexander bard.. han är ju långt ifrån bra! han kan ju varken sjunga eller bedöma, så varför är han ens med i juryn?! haha...
Ligger just nu i sängen och kollar facebook och lite olika bra bloggar. dock följer jag ju ingen kändisblogg, utan vänners bloggar som faktiskt är helt okej att läsa.

Tankar hem eclipse just nu också, så sjukt bra film alltså. Love it.
eftersom jag har ganska segt internet ute vid mig så får jag nog kolla på den imorgon kväll eller något, för det är väl då den är klar typ. Haha =)
Vad händer och sker imorgon då, mer än lite arbete på dagen? Kanske en liten promenad med felicia hade ju inte varit speciellt fel, lite hemlisar också! väldigt bra avslutning på en jobbdag tycker då jag!


Godnatt folket!


åker iväg på lite kalas i björnhyttan

Nyduschad och fräsch inför kalas i björnhyttan om sisådär 20 min. Trevligt.

Matchen i Hedemora blev oavgjord, men så spännande det var! Gränges låg under med 4-1 i halvtid, men tog sedan igen allting genom att göra tre snygga mål under andra. Lite onyttigheter på vägen hem också, absolut inte bra. Långt ifrån bra.
Nu ska jag sätta på mig lite smink och kläder. Idol 20.00 ikväll också, det får absolut inte missas!

Ha en trevlig kväll allihopa!

nya skorna!

Godmorgon!
Sitter nyduschad och försöker komma på någonting att skriva om dagen, det går dock inte så bra eftersom det kommer vara ganska händelselös dag... eller ja, fotboll och kalas för August som fyllde 6 den 25, lite sent men någon present måste man ju ge tycker jag!
Vill försöka planera in något med jennifer också!! det är så länge mellan alla gånger nu för tiden, förr var vi exakt varenda dag. Vilket jag tycker är lite tråkigt!

nog om de, jag är nog kär i mina skor, sååå snygga är dom! Det bästa köpet jag gjort på länge i alla fall! =)


fullt upp-dag idag

Förmiddagen bestod av shopping i Borlänge med familjen, hittade ett par adidas skor och en jacka från warp. Väldigt nöjd får jag väl lov att erkänna att jag är. Bild kommer imorgon!
Eftermiddagen bjöd på smörgåstårta hemma vid farmor och farfar, mycket mumsigt! ..
Och kvällen då, ja.. den bestod av en släng felicia, lite adam och lite jonas. Satt på byn och snacka massa skit och minnen. Trevligt! Älskar att umgås med dem, verkligen!

Morgondagen består av att tuta och köra mot Hedemora på match för lillebrors fotbollslag. Resten av dagen, eller ja... kvällen rättare sagt får väl då bestå av ett litet träningspass, då jag har en känsla av att jag kan ha gått upp ca 5 kilo under veckan på Shell, inte okej! hehe...
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sova, eller försöka i alla fall..!

Godnatt.


godmorgon, mot borlänge!

Godmorgon, härlig dag!
Gårdagens kväll bestod av att umgås med adam och ett tag var Joakim med oss, underbart att sitta och prata med en bästa killkompis som man inte pratat med sen hur längesen som helst. Var hemma runt halv 1 inatt tror jag, svinkallt var det.gick verkligen inte att vara ute!

Idag drar jag mig mot borlänge med familjen för att shoppa lite, får se vad som kan hittas. Kvällen kommer nog bestå av felicia, den här gången! =)
Nu ska jag göra mig iordning för att kunna åka så snart som möjligt!

Ha en bra dag my friends! =)

mat vid mormor&morfar strax!

Kollar just nu på Supernanny, tur att jag inte har barn.. än iallafall. Skulle nog faktiskt inte klara av att ha ett sådant barn. Kvällen består inte alls av felicia som jag skrev i förra inlägget, så om någon vill hitta på något under kvällen så får ni smsa eller ringa. Dem vikgtigaste har väl mitt nr antar jag ;) hehe!
Nu ska jag gå och göra mig iordning innan vi ska till mormor och morfar och äta!



saknar..väldigt mycket!

satt just och kollade igenom mina bilder på datorn, och inser nu hur mycket jag saknar sofia ♥


helt slut, därför film..

Hemma igen efter ett arbetspass nere på Shell. Nu går allting prima.. efter många om och men, haha!
helt slut idag, vet inte varför det måste ju finnas en anledning?! kan vara så att jag börjar bli sjuk? ja.

Därför lånade jag med ännu en film hem, Irene Huss- Det lömska nätet. Hoppas den är bra då så jag kommer på lite bättre humör =)

rusar iväg..

tog lite sovmorgon även fast jag visste att jag skulle upp och jobba idag.. så om 10 min måste jag börja gå ner emot Shell, därför blir det bara en kortis nu på morgonen!
Idag, jobbet väntar.. sedan får det nog bli en promenad eller något liknande.


nu måste jag kila!

GODNATT!

Efter ett eftermiddagspass från 14.30-22.30 så är man rätt slut, uppe i varv osv. så därför lånade jag med ännu en film hem, denna gång blev det Hur många lingon finns det i världen, den var jätte jättebra! lite tårar under filmens gång, men det är så mysigt!
Klockan är nu 00.20 och jag ska börja 09.00 imorgon, om jag inte sover snart så kommer jag väl aldrig kunna somna.
Och jag trivs fortfarande hur mycket som helst på praktiken. Vilka härliga människor hela högen!

Nu tänkte jag i alla fall kika igenom facebook en snabbis och sedan försöka sova innan jag blir för trött!
Godnatt min värld!


rubriklös

Min natt har inte varit den direkt roligaste, gud vad det har blåst! det har varit otäckt, jag har blivit väckt varje timme! Verkligen tur att jag jobbar eftermiddag idag.
Så jag gick upp runt halv elva för att kunna ta det lite lugnt innan jag ska ta 12 bussen in till skolan och hämta lite saker jag glömde i förra veckan, himla drygt kan jag tycka.


Nu ska jag gå in och göra mig iordning lite, så man kanske kan se ut som en människa under dagen/kvällen.
uppdaterar när jag kommer hem ikväll efter praktiken!


filmtips...i brist på annat.

jag har så otroligt tråkigt just nu, så tänkte därför slänga in ett filmtips i brist på annat.

Irene Huss- en man med litet ansikte, vilken film alltså.


IDOL!

om 4 minuter börjar Idol.. men iår blev jag verkligen besviken! det behöver ju inte ens heta idol eftersom man får se MAX 10 som sjunger i varje program. Helt värdelöst! Det som lockar är väl de allra dåligaste människorna som bara skämmer ut sig själv...! Blir bara förbannad när jag kollar, och en jätteduktig kommer in och sjunger... och så håller absolut inte juryn med en annan, det är ju.. bra?

Moa, hon är i alla fall min favorit nu.. än så länge! hoppas hon kommer långt, men med motståndet hon har så är det väl kanske inte så svårt..!


vad skrev man äntligen för egentligen i förra inlägget?! menmen..

ja, det kan man ju fråga sig. Eftersom jag var så glad över att jag hade köpt mig en egen dator så att jag skulle kunna blogga när jag ville och när jag skulle ha tid.. men hur bra gick det då? dagen efter jag hade köpt datorn så var jag tvungen att lämna in den på service, och då kostade den ändå ganska mycket. Så nu sitter jag här med den i famnen och äntligen... nu kan jag skriva ÄNTLIGEN eftersom jag redan nu märker en viss skillnad sen förut.


I alla fall.. två veckor framöver så har jag praktik, och jag är faktiskt på Shell i Grängesberg, trivs hur bra som helst! Jobbar med ett gäng härliga brudar och allting flyter på..vill absolut inte att de här två veckorna ska gå fort nu, skulle göra vad som helst för att ha det jobbet med dem arbetskamraterna, då fungerar allting utmärkt!
Ska iväg till skolan imorgon en snabbis innan jag går på mitt eftermiddagspass och hämta lite saker och lappar. Klart att man glömmer sådant!

Helgen spenderades i Falun, trevlig och mysig dag med härliga vänner♥ ,fast Granny goes street var väl kanske ingenting för mig om jag säger så, de bandet jag såg var Rebecca&Fiona, och ärligt talat så förstår jag faktiskt inte vad folk ser i dem...

RSS 2.0