flyger fritt.

nu har jag allt jag behöver.


ska göra mig iordning för att spendera dagen i skidbacken med Amanda och Jennifer. Fint väder också, så blir nog en uppdatering direkt från backen om vi hinner med det!
Lovet har till en början varit hur bra som helst, bara umgåtts med de jag tycker mest om! ♥ (om man bortser från mina sjukdomar)
har sovit ganska dåligt flera nätter nu, men snart hoppas jag att det kommer att vända och att jag kan sova som jag brukar!

Lunchade på china med madelene också igår, VÄÄÄÄÄÄLDIGT mycket hade vi och prata om, studieval, vänner, grabbar osv! ♥♥ hjärtar dig extra mycket! ♥♥



wild ones.

ännu en dag med praktik, men inte en vanlig praktikdag... hela min kropp är helt öm efter snowboardturen igår! min rumpa, handlederna och knäna är mest utsatta, jisses!
men inte är jag hemma för det, kommer gå ner med Emelié med ett leende på läpparna iallafall!

allt känns så bra nu ♥


jag kommer att bli..

efter en kväll i fjällberget så har jag kommit fram till att jag en gång kommer att vinna snowboard VM. ungefär så kan man väl tolka min åkning för kvällen med Amanda och Tamina! tolka de hur ni vill, hur som helst så såg jag proffsig ut i backen när jag kom ner för backen!

Har lånat hem Stockholm Södra av macken så, hoppas verkligen att den är bra! men den kollar jag på imorgon innan jag sticker till praktiken, för inatt vill jag ha mer än 3 timmar sömn :(
hatar att inte kunna sova, förstår inte varför.. jag är ju hur trött som helst egentligen?



efter 3 timmar med sömn så...

pyser jag iväg till praktiken för ett fm pass med Camilla och Emelie. Förstår inte hur jag kan sova så dåligt, inatt som jag skrev som rubrik så sov jag bara 3 timmar, hemskt!
jaja, jobbar väl till 15.00 skulle jag kunna tro, sen kommer felicia upp en sväng och kikar på miris! tjockisen själv♥
Jobb i backen väntar också, och även snowboardåkning..... hm, undra hur många brutna ben jag kommer hem med?

nu ska jag göra mig iordning, sen skjutsar pappa ner mig! Ha en bra dag!


Krigsskada.

Hemma efter ett em pass! Nu får jag äntligen ligga och mysa med tjockisen! Så underbart när hon ligger och kurrar mot min kropp!
Här har ni en bild på min krigsskada som hände mig, och även emelie idag när vi skulle göra rent korvgrillen och däromkring, ajajj!


saknar.

efter att ha tagit en promenad och en vända på gymmet så hittade jag en gammal skolkatalog sen vi gick i 9:an. gud vilka fina vänner jag har! mycket man saknar från den tiden, men mest de här tre tjejerna! ♥


mysig helg, allt är på topp!

älskar sådanna helger där man umgås med dem man tycker mest om! Det finns verkligen inte något bättre, i fredags blev det party, bilåkande och saker blev löst. Allt känns så bra nu! ♥
tyvärr så spårade några ut på kvällen och bara förstörde... dålig stil, minst sagt. Sofia följde med hem och sov till lördag, när hon drog så gick jag hem till felicia och i den turen gick vi upp till Tobbe och lagade lite mat. yeeeey!
Och så körde vi på party igår också, så idag är jag knappt människa känns det som. HERREGUD ALLTSÅ.
Därför är det asbra att Big Brother börjar ikväll, nog för att jag inte tror att det kommer vara lika bra personer med som förra året men, en chans är det värt att få iallafall!

Imorgon går jag in på sista veckan på praktiken, vill inte! :( trivs ju så bra där! Jobbar iallafall kväll imorgon så startar veckan med Emelie! KUUUUUL!
Men före det så väntar lite träning eller promenad, beror på vilket humör jag är på! Och på tisdag ska jag åka bräda, ojojoj! hoppas jag klarar mig utan brutna ben och armar, men det är nog mest lilla rumpen som får sig de hårda smällarna....


saknar dig bästis! ♥

Sängen väntar.

Åååhå va skönt det ska bli och lägga sig raklång i sängen och bara slappna av!
Måste nog sova rätt så snart tror jag eftersom att jag börjar kl 09.00 imorgon och går till 17.00.

Det blir dock ingen backe med Hanna :( men lite körkortsteori ska jag väl försöka få in hade jag tänkt. Får se hur det går ... Men i helgen då har jag nått att se fram emot iallafall, CARRO! <3
Och så fick jag frågan av madelene idag också om jag ville vara med på säckgången, och självklart! Det kan man inte tacka nej till! Mycket kul att se fram emot det sista halvåret! Yummmie!


det där gick ju bra...

ännu ett kvällspass avklarat, nu bara en till på denna vecka med camilla!
lite mer folk idag, men ändå dött?! vad är det för fel? behöver helt plötsligt inte folk någonting?

På torsdag väntar backen med Hanna, längtar! och imorgon fyller ju snyggingen också år, hela 18 år :)
Åååh, har egentligen ingenting att skriva, känner att jag snart komma skriva en hel del onödigt som ingen egentligen vill veta... så avslutar mitt inlägg där!
Kan iallafall ge ett filmtips, FOOTLOOSE! shit, vilken film!


min framtida pojkvän, lätt.

underbart väder ute idag!

Godmorgon, som alla vet är det alla <3 dag idag, och jag har fått några gulliga sms av mina vänner! jättekul att vakna till dom, så kärlek till er! ♥
Här i Grängesberg är det nästan klarblå himmel idag, så då passar jag på att gå ut och gå en vända, var ju dock meningen att gå med felicia, men som var tvungen att åka in till skolan tidigare! Men musiken finns fortfarande där som sagt!
Halv 3 börjar jag min adnra praktik dag, men idag med Emelie. Trevligt!

Ha en underbar dag allihopa!

första kvällen avslutad...

jag är nu hemma efter ett eftermiddagspass på praktiken med emelié. Lika pass imorgon fast med den andra emelie.
börjar redan sakna mina vänner, speciellt madelene! usch :( nu ska jag slå på footloose som jag för övrigt fastnat helt i! hihi (a)

Imorgon väntas en promenad med felicia på förmiddagen också! skönt.


<3


bästavän.



- i fredags.

I fredags var jag också och hälsade på lille Telina, så liten och skör bebis ♥



-en händig kvinna vill alla ha

fullt upp i helgen med slip, målning och golvläggning hemma vid tobbe! alla män vill ha en händig kvinna i täten!
iallafall så har jag kollat på Kontoret, och det sög ju... det var ju inte kul någonstans?

Imorgon väntas lite gym och det bästa, praktiken börjar! åååhå, vad roligt det ska bli! drar igång genom att rocka mig igenom ett eftermiddagspass med emelié, och så fortsätter det med både andra emelie och sedan camilla.
Torsdag har backen inblandad och även Hanna! ♥




en bästa!

- fula och underbara! ♥


-kärlek


ser ut som en hemmakväll med myself

verkar inte som att det blir varken jennifer eller felicia, så då får det väl bli en hemmakväll med mig själv ikväll ist då :) 

usch, nu går det inte alls bra och gymma! mina ben känns som bly, hjärnan är en helt annanstans och jag själv? undra vart jag är.

gym och träffa vännen

Sitter just nu i skolan och skriver på mitt arbete om abort, för och emot. Varför abort?
ska snart påbörrja inköp och varuhanteringen, som slutar 14.15 och ta tåget till gränges igen så jag kan gymma.

Ikväll blir det nog filmmys med felicia, men före det kommer jag att träffa mamma och barn(jennifer och theodore)♥ annars blir det lugnt till helgen har jag för mig. Inte lätt att hålla koll på allting heller!

nervös tjej.

kom just på att imorgon har jag ju bokat in min första körlektion imorgon 16.10! åhhå, gud va nervös jag är! lite osmart tid, jag i stan bland alla arbetare som ska hem den tiden? hmm... hoppas iallafall på det bästa!

-

Och fast vi båda vill, Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.

och ja, det får starta mitt inlägg för kvällen. Just nu vet jag varken ut eller in., vad jag vill och inte vill. Många frågor som jag söker svaret på. Orkar ingenting, allting flyger bara runt som ingenting.
Jag saknar dig, jag saknar många andra också som inte förstår.
Men dig saknar jag mest, för du var den som förstod.




RSS 2.0