händelserik helg...

hm, ja.. jag undrar vart man ska ta och börja? fredags kan vara en bra början eftersom allt jag gjorde i lördags och halva söndagen hänger ihop ganska bra med fredagen.. *host host*
Min underbara vän Amanda fyllde 18 år i fredags, och inte snålar vi på alkoholen då heller.. ABSOLUT INTE! all in blev det iallafall för min del.. inte allt för mycket som jag kommer ihåg och det satt sina spår för hela helgen. Vilket resulterar i bakfylla hela lördagen och halva söndagen!

Men med en bakfylla som inte var av bästa slag drog jag med Emma på 4 års kalas som lekledare, och ja.. det gick ju faktiskt det också! :)

jag och bästis innan man blev alldeles för mycket på lyset i fredags!


emmis och ett barn från lördagen! :)

skitsnack är de värsta.

förstår inte riktigt, man orkar inte bry sig längre. Bara för att man säger ifrån, är det dåligt? eller vad är det? jag tycker personligen att det är strongt, att man är stark i sig själv! var med om en sådan grej idag.. och det är hemskt! en person ska väl inte vara ledsen över att säga emot? jag stod på hennes sida, hon har så jävla rätt!
du är bäst.

att handels är bra?...

det är bara bullshit, usch och fy! linjen är väl helt ok, men allt annat är på botten.

sommar hela veckan

nu har det verkligen varit fullt upp, hela veckan och hela helgen! men jag klagar absolut inte ♥ helgen som har varit har varit den bästa på länge! trivs med allt nu, det går bra nu kompis!

Fullt upp hela veckan, kvällen igår gick jag till A, och ikväll kommer Carro och hjälper mig med matten (som jag fick hem en igvarning i), och imorgon kommer niffepiffe och umgås. Muuuuumma!
just de, på fredag kommer sofia också! mys.




RSS 2.0