Mellandagsrea och inflamation i en tå!

Min tå gör ont, väldigt ont efter att en spik tog sig in i den igår!
jaja, det är inte så synd om mig som de låter.. lever gör jag iallafall. Min dag spenderades på ca 60 butiker då mellandagsrean existerade i min värld, och faktiskt så var det inte så mycket folk som tänkte lika som mig.. om inte annat hade dem varit där några dagar före mig varav det förklarar tomheten på utbudet i butikerna! Men ja, en träningströja och en vanlig myströja fick jag med mig iallafall!
Varit nere och hälsat på Emelié också, söt människa det där! ♥

Imorgon väntar lite mera shopping skulle jag kunna tro, stan står på mitt schema, träffa jennifer och även kanske leta nyårs-outfit med Emeliè! Detta står på mitt schema slutet av denna vecka, och skönt med ett nytt år som ger nya möjligheter!


min fina! ♥

en anledning..

ÄNTLIGEN!

är så glad att Madelene gav mig en spark i rumpan så jag fick iväg ett inlägg sisådär på jullovet. Haft jullov i en vecka ungefär och det inleddes som ett bygglov, har nämligen varit med Adam, Tobbe och Felicia och rivit ner panel och en hel vägg till Tobbes rum som nu ska bli dansgolv+ bar!
Massor med muskler bygger jag just nu!
Jennifer fyllde 19 i dagarna också, en tröja som hon fick av mig, hoppas du blev glad för den iallalfall! ♥
Har även hunnit med att få en massor med saker i julklapp också, såsom:
-körpaket på körskolan
-kläder
-pengar
-datorväska
och lite annat nödvändigt som man alltid behöver till hemmet under åren som kommer!

Och idag, som ovan har jag varit byggledare för teamet... så grymt av oss! och även varit ut till Bella en snabbis för att planera lite smått till vi börjar med knattarna i jaunari/februari. Allting känns så bra just nu!
Jag blir så glad av er allihop, mina vänner ♥


dålig update, men så mycket tragiskt...

väldigt dålig uppdatering av mig denna vecka som varit, men gud så mycket tragiskt som hänt runt omkring mig nu!
Som alla säkert har förstått, om ni läst på aftonbladet så har det begåtts mord och skottlossning inne i centrala Ludvika.

Jag lider verkligen med de anhöriga till den 44-årige man som blev brutalt misshandlad till döds, helt oprovocerat. Jag förstår det fortfarande inte än idag! Öppen gata, massa vittnen?! Varför gjorde ingen någonting? och framförallt, hur vågade dem när han gick med 2 vänner?
Så många frågor.
Ett barn på 9 månader och en på 8 år, fy satan va orättvist!
lider nå så fruktansvärt med de anhöriga. Förmodligen är mördaren redan fast och de andra två han hade med sig.

Hela Ludvika har varit stopp i helgen, och när jag gick förbi platsen efter skolan.. jag trodde inte att det var sant.


(bilden är tagen från tidningen, platsen mitt på stan)


planeringsdax!

ingen bloggning igår,var inte hemma någonting alls typ. Och idag har jag planertat min idrottslektion som jag ska ha imorgon! nervös över ingenting alltså.. tänk om ljudet inte funkar, om jag glömmer av vad jag ska göra?! sånt hemskt får inte hända, usch va hemskt!

Snön har äntligen kommit på riktigt nu! och jag har inte fått en enda snöboll på mig, är de inte fantastiskt?! :D
...Och inte ens ramlat, så jag känner mig bra :)


en lyxhelg med min bästa!

Under helgen så har det varit väldigt lugnt. Har umgåtts med Sofia, så himla underbar tjej är hon! ♥ Vi gjorde iallafall lövbit, pommes och beasås till middag men före så skämde hon bort mig med en skön ryggmassage och på söndagmorgon en ansiktsmassage och skalpmassage, så skönt! Och att komma bort från gränges var ju ännu bättre. Jag trivdes!

Ny vecka också, påbörjades med en försovning.. och lite magkatarr. Undra när magen ska sluta leva sitt lilla liv. Började med en hemtenta för psykologin idag också, känns tungt! Fattar ju absolut ingenting. Och imorgon ska jag lämna in min textning till Marknadsföringen.


bloggpausen är över!

..för denna gången iallafall :) Nu är jag äntligen tillbaka här igen och tänkte berätta lite vad som hänt i mitt liv!
Jag har hunnit med hur mycket som helst, så som att vara utomlands, fotbollskurs, spelat curling och lite sådant.. därför tänkte jag slänga upp en hel drös med bilder mestadels från semestern på Gran Canaria där jag förövrigt vill tillbaka till redan nu! Och i två helger har jag också träffat min godhjärtade vän Sofia! ♥



RSS 2.0