påväg upp

efter ett ganska långt uppehåll så tänkte jag börja uppdatera lite smått, att få bort all ilska man har inom sig kan gå bort genom att lätta på hjärtat och skriva vad man tycker och känner.
på senaste tid så har det varit både upp och ner, nog för att jag just nu är långt nere.. men det känns ändå som jag är påväg upp igen. Starkare än någonsin.
 
felicia är påväg till Italien alla ställen hon skulle stanna vid, hon kommer vara borta i 3 veckor och jag kommer inte träffa henne. Hon kanske inte är hemma på min födelsedag ens en gång! :( men som tur är så har jag ju min julia hemma från Örebro som kommer få dras med mig.
På Torsdag ska hon tatuera sig och jag ska beställa tid. det kommer bli den finaste tatueringen, någonsin. den ska stå för Rosa Bandet. det kommer bli så fint, längtar tills den väl sitter på plats.
 
Om 15 dagar blir även jag 18! det kommer bli hur grymt som helst, festen är planerad men känner ändå lite stress för att den ska bli så bra som möjligt. puuuh, mycket att stå i.
Speciellt när jag nu jobbar nästan varenda dag, 9-17 på shell, och jag trivs som fisken i vattnet. Nog för att det har sina motgångar då och då så trivs jag med kollegorna. dom är guld!
 
Och nu då? vad gör jag nu? Just nu lyssnar jag på patrik isaksson, hos dig är jag underbar. den har gått varm i telefonen hela veckan sen Ludvikafesten. älskar den låten!
 

RSS 2.0