en bra början!

Det har gått 2 dagar på lovet, och de dagarna har bara varit slappa, alldeles för slappa.
Taggar nu för att komma till Stockholm på onsdag- torsdag, och imorgon inhopp på jobb. UNDERBART!
Halloweenpartyn överallt här i ludvikatrakten, och jag förstår inte varför alla klär sig så förjävligt?! Någon som kan förklara för mig?

Nu ska jag gå ut och städa min lilla stuga, vilket som verkligen är behövligt... hm, undra om man ska hyra in en städare två gånger i månaden ? ;) haha...

höstlov... med nya naglar

fick som sagt höstlov idag, skönt! Men starten på den var väl kanske inte den bästa men lätt den roligaste någonsin... Stan med Madde och madde, julgranskross och alkis tjafs?! herregud vad jag skrattat denna eftermiddag. Iallafall, så tog jag mig tid till att vara lite kreativ och fixade naglar, är helnöjd för att vara första gången :) så nu fortsätter kvällen med lite pizza och idol. Kan inte bli så mycket bättre!

DÅLIG BILD

packat och plockat

kan inte sluta lyssna på de tre tjejerna jag länkade i senaste inlägget! så sjukt bra, helt otroligt att de är så precis i slagen osv.
Har börjat packa i min resväska lite med klänningar, shorts mm. Nu är det inte långt kvar!! LÄNGTAR. Men först har jag ju en stockholmstripp att se fram emot med Julia, det kommer med bli en sjujäkla upplevelse...kommer säkert vara hur speedad som helst båda två när vi ska kuta runt i Stockholm helt själva, undrar jag hur det ska gå?!

Ledig dag imorgon också, då får de bli en promenad kan jag tänka mig. Nu var det allt för längesen.. nu låter jag som en jäkla diet kvinna, men icke! uppfatta mig rätt, skönt att bara röra på sig ju?! Håller ni inte med?
Har pluggat lite matte idag med, vilket jäkla ämne...man behöver inte ens ekvationer och ändå så går Matte B ut på det! åh.. varför kan det inte vara mest procent?! det kan jag ju...rätt skapligt iallafall.
OCH NEJ... jag fastnar inte på bild just idag, så det får bli en lite gamlare, men det funkar ju faktiskt helt OK! :)


grymt.

har precis hittat min drog på youtube.
OMG! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=mNE9bUa2D0c

pluggat klart nästan allt...

så att jag slipper göra det sen när jag ska utomlands, och på höstlovet finns det ingen tid till det!
Höstlovet är snart här och jag bara väntar och väntar, jag kan inte ens föreställa mig att imorgon är de exakt 7 dagar tills jag ser Rihanna i globen, kommer bli så jävla grymt! Åker dit med sötisen Julia, vi sover vid hennes farbror så det blir 2 heldagar i Stockholm, och två dagar jobb på shell..förmodligen!

Nu ska jag fortsätta att plugga lite matte och praktisk marknadsföring, tills de blir mitt favvoprogram... Värsta pojkvänsakademien, heja robin och ellinor!


1,5 timmes lektion idag... men mys.

onödigt att ens åka in till skolan, hade jag vetat detta så hade jag självklart stannat hemma och plugga lite psykologi kanske. Men 4 bussresor på en fredag är väl helt OK, eller?!
Ner på Shell ett tag efter skolan iallafall och hälsa på Camilla och Emelie, mycket mycket skratt! Något som gör mig glad justg nu iallafall, medan exakt allt annat bara gör mig deprimerad.

Men Idol har gått varm på min TV idag, och som alltid... MOA! älskar hennes utseende, hade jag passat i dreads så hade jag då fan satt i det för längesen, så snyggt på tjejer! Dags för Emil att åka hem idag tycker jag, det går bara åt fel håll för honom nu!
Morgondagen består av en promenad i fint väder som jag hoppas på till tusen, kanske ett träningspass och ett läxpass kanske jag också hinner med.
Och på Söndag är det dags igen... dalalagsuttagning för lillebror, denna gång i Hedemora! Håller alla tummar jag har!

stolt syster!

fick igår reda på att min lillebror gick vidare i dalalagsuttagningen, så på Söndag bär det av mot Hedemora för ännu en gallring.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu, så jag tänkte göra det nu medan jag har en dator i skolan.. Har umgåtts emd Niffe två dagar denna vecka, även sovit vid Camilla..så jag har haft fullt upp och faktiskt skäl till att inte blogga, hehe! Nejdå, men någongång måste man ju vara ledig från bloggandet och bara ta vara på sig själv. Dags för mig att göra det, för såhär borta har jag aldrig varit...

 


grattis mamma!

idag fyller min bästa mamma år, 39 år. Älskar henne mest av allt, och är den bästa jag vet.


ta-det-lugnt helg!

nu uppdaterar jag från helgen som varit.
Fredagen blev lugn med hemmamys till idol, att Denise åkte ur var inte helt OK?! vad hände egentligen? Linni skulle varit den rätta som skulle åka, hon var absolut sämst under kvällen. Efter att Molly hade sjungt Satan i Gatan så blev det min låt under hela helgen, varenda gång jag gått någonstans så har den hängt med i tankarna.. nåja, lite Anna Phil kollande efter idol tills mina små blå slog ihop sig av sig självt!
Upp tidigt på lördagen då det var dags för lillebrors dalalagsuttagning igen, det gick bra för honom! så imorgon eller på tisdag får vi svar om han gått vidare till nästa steg som är redan nästa helg!! mycket att hoppas på :)
Träning idag! fan va skönt, kände mig lite halvfet efter helgen med godis och fika då mamma och åsa fyller år imorgon, så smet och bulldeg har varit mitt helg godis, haha!

Imorgon är det Måndag igen, dags för idrott... med min träningsverk jag antar att jag kommer ha så det heter duga! Kalas, som sagt för mamma och moster som fyller 39 år! nästa år är det jag som blir 18 och mamma 40, är inte det någonting man bör fira?!


sötaste lillebror!♥

Branshråd på morgonen, kort dag.

åh vad skönt att det äntligen är helg!
Branshråd i skolan på morgonen det jag och Cissi är med på, samt näthandel prov som gick galant. Lite engelska också, även inköp och varuhantering. Konstnärlig har jag varit idag om jag säger så, jag och Madde har målat på inköpet, haha..!

Nu sitter jag iallafall hemma i myskläder och bara väntar på att få äta något och att idol ska börja, då är min kväll räddad!
Vad ska ni göra ikväll?


statistiken går upp!

yeeey, nu blir jag glad när ni kikar in på min blogg :) känns ju faktiskt helt okej att se några som bryr sig om mitt liv, vissa kanske kollar bara för att snoka.. vad vet jag?
Nejdå, nu ska jag inte vara sån.. ni är varmt välkomna till min blogg!

tänkte bara säga, den där j*vla uppdateringen för Iphone.... tog bort alla mina appar som jag laddat ner! åååååh... och eftersom jag inte har så jäkla bra minne kommer jag inte ihäg vad jag hade för appar, vilka som var nödvändiga eller onödiga. Jaja, det är väl ganska typiskt kan jag tycka. Men då har jag ju något att sysselsätta mig med.
Imorgon ska jag träffa min älskade syster Jennifer. Vi har nog en hel del att prata om kan jag tro!


nu hänger jag med igen!

äntligen är jag med i skolan igen. Har legat efter med hur mycket arbete som helst som jag tog igen idag på svenskan och näthandeln, får riktig panik när jag ligger hur mycket efter dom andra.
Så nu har jagb skrivit klart idrottsuppstasen och börjat på svenska.

Gick lite tidigare så jag skulle hinna åka med halv 4 bussen mot gränges, så idag har jag hunnit med att vara på shell ett tag, där Nicola var.. Haha, det var rätt trevligt att träffa han även fast vi typ aldrig snackar annars osv men..
Förresten någon som uppdaterat sin iphone?! ska det verkligen ta lång tid ? :O

skön sovmorgon och träffat niffe bla

Hade sovmorgon till kvart i ett idag, hur skönt som helst! det behövdes verkligen. Men dock en aning huvudverk osv men det är väl kanske inte så ovanligt. hmmm?!
Har hunnit med ch träffa niffe och marcus idag nu på kvällen också, skönt och prata av sig lite!
Pluggat lite matte och svenska också, samt engelska...så mycket som jag fattade iallafall!

Imorgon väntas tydligen snö också, hmm?! kan det vara så? det är ju faktiskt inte den månaden ännu, snön ska komma i slutet på november tycker jag!
I helgen blir det party med Gabbi, det blir superbra tror jag allt!


helt okej dag, vilken tur jag har!

Klockan är ca 5 nu, kom hem för en och en halvtimme sen ungefär då jag inte skulle iväg på någon hopptävling. Så jag tog bussen hem istället och har bara suttit inne och kollat på tv sen dess.. tänkte därför gå ut på en promenad och göra lite magisar, men först....ta bort mitt förskräckliga nagellack som inte ser nå bra ut längre!
Sovmorgon till sisådär kvart i ett imorgon, det tackar man ju abslut inte nej till! Ska börja jobba före i planeringarna i de olika ämnena som jag ska ha läxa i under semestern så jag har det klart.. för inte tänker då jag ta med mig en enda läxbok dit!!

Och till helgen väntas dalalagsuttagning för lillebror...ännu en gång! är så stolt över honom :)


ganska så ovärd dag... och irriterande

åt fel håll går allting idag! Hade sån stor lust att försova migb emd flit så det hette duga... men så drog jag på mig idrottskläderna osv för att jag såg fram emot att få träffa min pudding, men så visade det sig att vi inte hade någon lektion alls..så jag hade lika gärna kunnar sova längre...! Och på psykologin. verkligen inte min dag... JAG får ut för att jag säger att läraren ska gå och kolla vem det är som knackar på dörren hela j*vla tiden, och då är det MITT fel för att det tydligen var JAG som gjorde det. åååååh! sånt blir jag så irriterad på bara!
därför sitter jag nu hemma och tänkte käka lite opch sen ta mig ut på en promenad, med samma leende på läpparna som alltid! :)


filmkväll med mig själv.

Det var verkligen skönt att träna lite idag, kändes som det var ett måste faktiskt eftersom att vi åker om 4 veckor, yeeey!
Har precis duschat, satt på mig myskläder och ätit gröt med morfars äppelmos på.. mumma!
Kollade precis klart på ett avsnitt andra avenyn, som vanligt! och för att variera lite på filmtittandet så håller jag nu på att ladda hem Just go with it och No strings attached, tjejfilmer för de som gillar sånt, båda innehåller drama och romantik! det gillar jag.
nu ska jag fortsätta på andra avenyn tills filmerna är klara :)


lugn dag med träning på schemat.

Igår som sagt så var det "party" här hemma då lillebror tog hem kompisar. Det var verkligen folk överallt. Det var bara en av mammas krukor som gick sönder, hehe.. men det löste sig.
Felicia och elin var här och gjorde mig sällskap så jag satt slippa helt själv här hemma, Partyt var iallafall slut runt två då alla drog och jag gick till sängs och slockna direkt.

Sov till ett idag, hur skönt som helst. Nu har jag tagit igen timmarna jag missat under fredagen och lördagen. Underbar helg med trevligt folk! Idag har jag bara städat och tvättat upp lite kläder inför veckan, skönt att ha det gjort så jag slipper göra det ikväll när jag kommer hem från träningen då jag är helt slut förmodligen.
Gud vad skönt det ska bli och träna efter en sådan helg jag har haft...inte allt för mycket nyttigheter om jag säger så!
Vad händer för er andra en sådan tråkig dag som en söndag? :)


nervös

fått besök av felicia och elin nu på kvällskvisten, hade aldrig klarat av den här kvällen annars, haha! herregud, längesen jag varit såhär nervös för att något ska gå sönder!
mysig "middag" var det med felicia iallafall, pizza! GÖTT! ser lite skapligt trött ut på bilden, men jaja!

hoppas på att morgondagen blir bra :)


set fire to the rain.

det blev en promenad nu på eftermiddagen, kanske inte världens powerwalk men jag var tvungen att gå ut och få luft om jag ska klara av kvällen med massa folk springandes i huset. Och jag hoppas även att min påhälsning jag fick för ett tag sen av John Blund också vill ge sig iväg snart!
Det är så skönt väder ute, skulle kunna gå hur långt som helst om jag hade haft lite mer kraften än vad jag har nu. Nu sitter jag och lyssnar sönder Adeles låt- set fire to the rain. Den har chans att rädda min kväll!
Ha en bra kväll vänner!
Tänkte bjuda på en fin bild jag tog idag när jag var ute och gick :)

image description

sliten idag.

gyrm kväll igår, tackar Hanna för festen om och om igen! det behövdes.
Dagen idag är väl kanske inte helt okej om jag säger så, men tusen gånger så värt! Ligger fortfarande i sängen och inte gjort någonting annat än att ha kollat på film, så skönt!
Ska snart piffa upp mig så jag kan gå och käka med felicia, längesen man såg henne så det blir skönt. Och ikväll ska lillebror ta hem en massa kompisar så huset blir fullt av ungar jag ska hålla reda på sså de inte gör nå dumheter ;) hehe.
Bjuder inte på någon bild i mitt skick som jag är nu, men annnie får bjuda på en bild sen inatt.. söt!

image description

partaj ikväll!

nu vet jag vad kvällen äntligen består av... PARTAAAAAJ!
jag ska precis gå och fixa mig för att dra in till stan och föra med emily och några till, sedan drar vi vidare till Hanna! Kommer bli en grym kväll! yäääää.

lååång dag!

Klockan är bara 21.39, dagen har ju varit hur lång som helst! Har hunnit med förvånansvärt mycket idag. Skrivit om socialpsykologin, lite idrott och även bara latat mig allmänt mycket. Kan gå igen, som jag typ intre kunnat gjort på hela dagen....! lite handikappad men ändå.
Imorgon är det fredag igen, så jag får väl se vad som händer här i byn! :)
ser fram emot en dag i skolan med mina pinglor! ♥


träningsdagbok

kom precis hem efter att ha varit på Shell ett tag nu på eftermiddagen, ska nu sätta mig med träningsdagboken som jag hållt på med i snart 5 veckor, jagf ska även försöka göra min socialpsykologi...igen! nåja, det är bara att gila läget! Rätt skönt att jag gjorde lite i skolan idag också så jag slipper det hemma iallafall. Har sån sjuk träningsverk efter träningen igår, hemskt! men det är då det känns att man lever, eller?! ;) Vad händer till helgen då? ja, det har jag ingen aning om. slå en pling i helgen är ni snälla så jag får något att göra kanske :)

Håltimme!

Dryg håltimme till kvart i ett... Och då ska jag inte ens vara med på idrotten?! Helt plötsligt vart dagen helt värdelös... Men, hoppas på att det blir något trevligt till kvällen, ska försöka ta mig ut på en promenad..om det nu går vill säga.
Nu ska jag snart gå och käka med tjejerna i klassen. :)

Min vackra vän Madelene, fast även hon har sina galna sidor! Love <3


Iväg och träna!

Nyss slängt i mig käk för att kunna dra iväg på lite träning och göra mitt bästa! Har även spritt lite glädje på Shell åt Camilla och Emelie, saknar dom nu och det har bara gått typ 3 veckor?! Ojojoj, vad tiden går snabbt!
Nu ska jag gå och byta kläder så drar jag med mig mamma och lilla kusin och tränar!

Vad ska ni göra idag? :)


VARMT!

så jävla varmt!! åååh, efter att ha pratat om arbetsmiljo osv osv så tycker jag faktikst att de kan fixa ventilation i detta rum!
Ute är det också varmt, men det är helt okej... orkar inte sätta på mig så mycket kläder än på ett tag, så detta väder kan hålla i sig :)
Om ett tag ska jag åka till Camilla och prata lite skit, som vanligt! hehe ;)

ska ägna mig lite åt Info& layouten nu så jag får något gjort även idag!


Mattetime!

Sitter på matten med mina fina flickor Madde x2 :) gjort några tal idag iallafall, nu kan vi ha bra samvete ;) hehe... Snart käk!! Mycket prat med mina flickor HOPPAS jag ;) haha!!


Ingen telefon med under promenaden..

Lämnade telefonen hemma under promenaden som sagt, kände att jag inte ville ha med den bara. Behövde egentid.
Innan jag går och lägger mig så tänkte jag rekomendera torrshampoot jag köpte idag, väldigt uppskattad av mig!
Imorgon ska jag gå och hälsa på Camilla och snacka lite med henne, samt på kvällen kanske jag går upp till Emelie i nya lägenheten, måste se hur hon bor!:)


tar mig ut på en promenad strax!

kom nyss hem från skolan, det var den längsta bussresan någonsin kändes det som.. kom aldrig hem kändes det som! nåja, efter skolan gick jag på stan med Madde x2 och Cissi..införskaffade mig lite torrshampoo, äntligen kan jag gå en dag utan att behöva tvätta håret.
Hungrig som attan, så nu ska jag ta mig lite käk och sedan gå ut på en promenad. Får väl se vart jag tar mig, kyligt ute nu!
Kommer någon bild under promenaden också kan jag nästan lova :)

Praktisk marknadsföring!

Har praktisk marknadsföring just nu, blev precis klar med alla uppgifter som ska göras med hjälp av Madeleine :) skönt att ha det klart!
Snart lunch också, men måste först klara igenom en timmes matte... Suck!
Men men, fint väder är det ju iallafall. Något positivt med dagen :D

 


Träningsverk...

Som fan, usch vad hemskt det är!! Kan inte ligga, kan inte sitta och kan knappt gå! Träning, here i come!
Nu på kvällskvisten har jag ägnat tid till andra avenyn och det okända. Det är väldigt intressant, egentligen så tror jag inte på att det finns spöken, men nu..jag tror jag ska ändra mina värderingar!

Nu ska jag iallafall sova, och hoppas på en bra dag till morgondagen :) godnatt vänner!


sundborn/borlänge/hem

Känner att jag börjar bli väldigt sportig av mig nu, hehe ;) eftersom dagen började med 3 timmar idrott så är det faktiskt på gång att hända något! jippiiie :D
Kom nyss hem efter att ha varit upp till Sundborn och köpt bandygrejer åt lillebror, så som klubba, skridskor och handskar. På vägen hem stannade vi och jag hoppade av på Kupolen, och skulle ragga praktikplats som gick väldigt bra! Ska avar på Vero Moda i två veckor :)

Nu ska tekniska jag gå och försöka se vad problemet är när jag inte får i USBt i TVn.... ååh!
Fast först ska jag käka! :)



hårdträning nu på kvällen....

herregud, nu är jag verkligen i oform...eller vad jag ska kalla det. Hemskt är det iallafall och tänker aldrig låta mig själv bli såhär igen bestämde jag mig för idag :) Skönt och komma igång med träningen igen, så jag kanske har någon som helst chans att hänga med småtjejerna till våren och under fotbolls säsongen. Ser fram emot det så sjukt mycket. Iallafall, har redan sån sjuk träningverk i både ben och mage,det gör inte saken bättre att jag ska ha idrott imorgon, ojoj.. får se om jag ens tar mig upp ur sängen. Heheh, börjar på att bli gammal ;)

Ska upp till Borlänge imorgon efter skolan och ta pass också, annars blir det inge bra om jag inte får åka med planet som tar familjen och kusinerna ner till Gran Canaria den 9 november...LÄNGTAR! Blir bra mobiluppladdning väl där uppe, det har dock inte varit så bra under helgen. Nu ska jag iallafall slå på en film, ta värmekudden och krypa till sängs... och försöka få bort huvudvärken. Blir jag en dag känd så ska jag då fan bli sponsrad av Alvedon och Ipren. Nu har jag skrivit klart, inge mer tjat på mig ikväll ;) GODNATT!

Kopparbergsmarknad!

kom precis hem från Kopparbergsmarknad som jag gick med älskade Fia på, träffade även massa gamla kompisar därifrån. Trevligt! Men själva marknaden i sig var väl inte så speciellt, tyckte jag! Men som alltid, köpte jag de tre måstena... Majs, Strumpor och Chips! Mummma! IKVÄLL BLIR DET MYS :) Ska även iväg och träna ikväll, får se hur det går med min rygg och andning! ha en bra dag :)

Mysparty!

Sitter just nu hemma i tobbes soffa igen efter att ha gått runt halva gränges ungefär i kyla. Inte det bästa jag vet!
Sitter invirad i ett täcke med Felicia och bara har det allmänt trevligt, så det tänkte jag fortsätta med nu!

Imorgon väntar marknad och träff med bästa Fia, det ska bli så kul! Ha en fortsatt trevlig helg vänner!


27,4!!!

Ooooh shit! Som sagt 1 oktober idag och nyss när jag kollade på termometern så visar den 27,4...!! Kan det verkligen vara sant?!? ÖVERLYCKLIG!!! :D


Promenad!

Är ute på en promenad just nu, påväg ut till Vallen och kika lite fotboll! Superduper väder!! :)


Första oktober...redan!

Godmorgon allihopa!
Vaknade upp idag och insåg att det är första oktober redan, jag tyckte det nyss var skolstart... Herregud! Men jag klagar inte sålänge det är bart på marken, då får det vara vilken månad som helst..men helst ska graderna ligga runt 10-15, eller vad tycker ni?:)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning lite granna, för att sedan ta mig en promenad till vallen och se vad dagen har att erbjuda :)


RSS 2.0