ny vecka, nya tag

då har vi gått in på en ny vecka då.. igen! Nu är de banne mig inte långt kvar till sommarlov och ledighet, nog för att jag ska jobba hela sommarlovet men med massa roliga saker.
Denna vecka har börjat helt okej, tåget var bara ungefär en kvart försenat idag, träffade ida på morgonen också innan jag gick mot praktiken.
På lunchen gick jag upp på stan och mötte även ida och sedan följde hon med och köpte pizza, onödigt jag vet... men så gott!
Slutade sex även idag som jag kommer göra hela veckan, inte torsdag men de andra dagarna.

Det är fint väder igen, efter typ 3 veckor av regn och rusk.. skönt!
I helgen blir det troligvis inflyttningsfest för min del, hoppas på det. Nu ska jag fortsätta koka potatis, yääääh!


(Y)

Eftersom jag har dator nu hemma vid jennifer så tänkte jag uppdatera lite om veckan som varit och om min helg.
Jag påbörjade min praktik som sagt i måndags och jag trivs, faktiskt.. Nog för att det är mycket att göra, men det är bara skönt tycker då i alla fall jag.
I fredags var sista dagen för den här veckan och jag kan säga att jag behövde ta helg då, mina knän och fötter var absolut långt ifrån bra då, även min rygg är inte helt okej...
När jag hade slutat i fredags så åkte jag direkt från stan till vallen för att kolla på fotboll, min brors lag.. de vann med 4-2, mycket bra! De är även obesegrade i serien vilket är jättebra! (:
Igår så blev det lugnt på förmiddagen, gick över och hälsade på och överraskade tomas ett tag.. men gick hem efter ett tag för att dra mig ner mot kyrkviken och äta lite grillat vid farmor och farfar, dock så åkte dunjackan på under eftermiddagen... Inte planerat, det är i slutet av maj nu och dunjackan åkte fram igen? onormalt.
Men senare mot kvällen gjorde jag mig iordning och ungefär runt halv 9 gick bilen med tomas in emot stan för att umgås lite med marcus och jennifer, ni är så bra båda två hoppas ni vet det♥ och tack snälla för att jag fick sova hemma med er, det behövdes kände jag! I alla fall, ungefär runt halv 11 så drog vi oss mot festen som eko10 hade fixat.. och ja, vad ska man säga om den? inte så bra kanske pga musiken som stoppades hela tiden och de två timmarna vi var där spelades inte en enda hel låt vilket var helt värdelöst, men sällskapet var bra. Träffade på adam och tobbe också, dock hade jag förväntat mig det så det var inge märkvärdigt.
Drog hem till marcus igen när klockan var runt ett, kommer inte riktigt ihåg, men det var nog därikring. hehe :)
Idag, söndag.. vad gör man? just nu som sagt sitter jag hemma vid jennifer och theodore medan jonis sover, jennifer och marcus är och säljer blommor, därför jag sitter hemma vid jennifer. Nu blev det många jennifer inblandat men ni kan ju försöka fatta i alla fall.
Senare ska jag dra mig emot borlänge och kolla när AIK spelar mot brage, skulle tydligen finnas några snyggingar i AIK så vi får väl hoppas att tränaren har rätt ;)

Nu ska jag umgås sista tiden med jennifer och theodore! ♥


äntligen, tack tobbis :D

nu ska jag uppdatera er lite om vad som hänt och som hända skall.
Eftersom att jag inte haft tillgång till någon dator som ni vet så har jag gått ner till min nya "granne" tobbe och lånar hans dator. Under veckan har jag umgåtts med han och adam, vilket är helt underbart. Ibland är de så skönt att bara umgås med grabbar, som till och med går med ut på en promenad en gång om dagen.
Har även påbörjat min APU nu, då jag är på Ludvika djurbutik och trivs så jäkla bra. Jag har väldigt varierande saker jag gör om dagarna, bland annat så gör jag rent åt djuren (råttorna, hamstrarna och kaniner), plockar varor, går ärender på stan osv osv. Går från halv 10 till 6 varje dag, så i måndags var jag på China och åt med cissi och madde, lika idag fast med mamma och moster.
 
I helgen blir de fullt upp, på fredag blir det lite grillmys @tobbe och på lördag blir det EKOfest för min del. Vad  har ska ni göra?
och på söndag är det mors dag som jag absolut inte får glömma eftersom jag har världens bästa mamma! ♥


Nu ska jag fortsätta vara social mot adam och tobbe, ha de bra sålänge!

en bra helg!

Eftersom jag inte haft tillgång till någon dator på ett tag så tänkte jag bara skriva om min helg.
Den blev jätte bra enligt min åsikt iallafall.

Fredag:
I fredags var jag i ludvika på cirkus med mormor, ia och august. det var helt okej, med tanke på att min madelene också var där! så de var ett stort plus! Själva cirkusen var väl lite halvbra om man säger så, vissa nummer var bra och vissa misslyckades dom totalt med. och inte nog med det så fick jag obehagliga blickar av en som jobbade där vilket störde mig riktigt mycket, usch vilket vider säger jag bara!
men det blev en lyckad kväll iallafall.

Lördag: I lördags var jag mitt ute i skogen och grillade med massa härliga människor så som adam, tobbe, jocke, lena, byström, carro,tom, jennifer och marcus och massa andra, orkar inte skriva, haha! tack för det iallafall..! Jag, carro, tom, jennifer och marcus tog oss en promenad ut dit, men gud så hobbigt det var att gå och bära på min tunga väska, det kändes som att jag hade med saker åt allihopa, så tung var den!
när vi väl var framme hade de andra redan grillat så vi fick väl grilla för oss själva.. mysig kväll, allsång för hela slanten, lite prat osv. Jag trivdes!
Kom hem runt 12 tror jag klockan var, de andra hade redan dragit hem till tobbe, det var meningen att vi också skulle med men så blev de inte, vi ringde efter skjuts istället!
När jag kom hem var det fullt i folk hemma eftersom emil hade haft "fest", skor verkligen överallt. gulligaste var att de satt hemma i soffan och kollade på melodifestivalen istället för att lyssna på musik osv. Gick och la mig runt 1 halv 2 tror jag.

Söndag: I söndags när jag vaknade hade jag väldigt mycket halsbränna, usch det är så hemskt! Trodde bara att det var de jag skulle råka ut för, men nej.. senare mot kvällen blev jag mer och mer dålig och var hemma från skolan både igår och idag. 
Men under söndagen gick jag, adam, tobbe och byström tillbaka till örabergsdammen och städade upp efter alla som varit där. hur mycket ölburkar som helst. Att folk inte tar reda på efter sig. 

det var min helg iallafall, nu ska jag gå hemåt och göra klart mina kompleteringar i kommunikationen. 

 

verkligen otur!

jag har aldrig i hela mitt liv trott på att fredag den 13:onde ger otur, men idag fick jag svar på det... fan! Hade som vanligt idrott på morgonen, det började bra iallafall men sedan efter ett tag spelade vi innebandy då jag fick världens slag på cpknölen i foten, aj vad ont det gjorde! satte mig och vilade ett tag, tänkte spela lite fotboll efter ett tag när det blivit bättre, så.. efter ungefär 3 minuter kom nästa smärta, en spark på hälen så foten vrider sig ett halvt varv, SMÄRTA!

idag är det cirkus som jag skrev om igår. hoppas det verkligen inte är något mer otur som ska bringas under dagen.

min helg!

åhh, vad jag längtar till imorgon! då ska jag på cirkus med mormor :D yeeey.. det ska bli jättekul!
dessutom kommer hela helgen bli bra. På lördag ska jag grilla med härliga människor, bland annat carro.. jag älskar att umgås med den människan.

nu ska jag gå hemåt igen, är just nu hemma vid moster och min lillkusin, hoppas på en bra dag imorgon!


ÄNTLIGEN SLUTAT!

nu har jag äntligen slutat för dagen, usch vilken skitdag!
Nu ska jag iallafall knata ner till bussen som ska ta mig hem till grängesberg igen.. skönt!
Och min bästa felicia och mirjam åker till kroatien en vecka och ska ha de lyx, fusk tycker då jag! tänkte därför hälsa de en skön resa iallafall!

Och så måste jag absolut tacka madelene, den bästa madelene som finns.. enligt mig.  ♥

Så dålig morgon&dag!!

gaaah, jag som trodde jag skulle få en bra dag. Därför gick jag upp tidigare än vanligt för att sminka mig lite mer och fixa håret (platta osv), det såg ju bar ut till en början iallafall.. När jag har kommit halvvägs till bussen börjar det hällregna och jag dum som jag är har jag ingen jacka med huva så, det vart ju adjö för min dag. Så typiskt mig, och sedan inga pengar på telefonen heller.. kan det bli bättre eller?!
Pga min dåliga start så har de såklart gått ut över skolan också. Känner att jag är på så dåligt humör så de är helt sjukt, därför hade jag tänkt försöka hålla mig tyst hela dagen!
Efter skolan ska jag dra mig mot stallet och då kommer humöret bli på topp igen som tur är, då har jag nog en ganska stor chans att vara på glatt humör under morgondagen.

Har även ett prov att göra sista lektionen! får väl hoppas att mitt humör styr resultatet.



skolan nu, och sedan träffa C!

Sitter just nu i skolan och tänkte uppdatera lite medan jag har en dator tillgänglig.
Igår hade vi 3 prov under hela dagen, två engelska nationella och ett vanligt matteprov, matten gick över förväntan och engelskan kanske inte lika bra... Men som tur var så var det jättefint väder ute så det höjde humöret en aning. Efter skolan fikade jag med mina vänner på BK's. Jag hade trevligt iallafall!
Träffade även felicia en snabbis på kvällskvisten, eftersom hon åker till kroatien i en vecka imorgon och inte kommer hem till gränges någonting före.
Och idag så händer det ingenting speciellt mer än att gå färdigt skoldagen, och sedan träffa min underbara vän Carro! åh, jag saknar den människan så mycket.. en sån bra och äkta vän.



INGEN DATOR LÄNGRE

Det är +25 ute idag, därför har jag inte tänkt blogga så mycket. Men tänkte bara informera att det här är min sista, eller näst sista dag med en dator hemma. Men ska uppdatera så mycket som möjligt i skolan osv när jag har tillgång till en dator.
Slutade elva idag vilket var väl behövligt eftersom att jag inte mådde så bra igår, så jag har för det mesta legat ute i solen på altanen. Min farmor fyller också år idag så fika ska jag få utav henne ikväll! GOTT.
Och nu ska jag fixa iorning mig och gå ut på en promenad hade jag tänkt mig.

tack grabbar.... och JENNIE!

hade en väldigt trevlig kväll hemma vid Tobbe med några andra grabbar. Vi spelade lite kubb, pratade, skrattade och framförallt lyssnade vi på musik också. Jag trivs så himla bra med vänner, det är helt sjukt vad bra alla jag har är!
ungefär vid ett skulle jag och adam börja gå hemåt, det tog 45 min att gå till korsningen från Tobbe, dock inte normalt så den turen jag hade då var att Jennie åkte förbi och såg vilket problem jag hade, TACK JENNIE, min räddare i nöden!
Men en helgalen kväll blev det och de tackar jag för!


Nu har jag precis gjort mig iordning och ska dra mig mot lasarettet, dock inte lika roligt men men.. det går bra hoppas jag! Sedan så drar jag vidare mot Säter för fotbollsmatch och hoppas på att gränges vinner, med tanke på den otroligt tråkiga resan!
sitter och lyssnar på den bästa låten någonsin! KÄRLEK♥

http://www.youtube.com/watch?v=M7Elp07LckM

sommarväder

Äntligen är sommarvärmen tillbaka, efter ungefär två veckors minusdagar så är det mer än välkommet. Idag har jag hjälp mamma, moster och Jonna att städa hemma vid min gammelfarmor, och nu är jag hemma vid mormor och morfar och hälsar på.
Träffen med släkten var superkul! kändes behövligt efter fem år, åren går snabbt förbi.

Oh vad kvällen har att bjuda på får vi se, annars följer jag med familjen till bekanta och kör på en grillkväll. Men hoppas något annat händer iallafall!
Tänkte bjuda på en bild sedan förra månaden, eftersom jag ser precis likadan ut som då.. exakt samma kläder.


Musikal på avenyn... CHECK!

Nu är jag tillbaka på skolan för att klara av dagens sista lektion. Ska bli så otroligt skönt att få träffa jennifer igen, eller ja.. det var bara fyra dagar sedan men det är en massa saker som har hunnit hänt på de dagarna.

Är just nu inte så himla glad, så jag kommer blogga så mycket jag orkar. Det har hänt en sak som är väldigt personlig, så jag hoppas ni kan ha överseende.

Mycket saker som händer!

Sitter just nu i skolan och väntar på att sista lektionen av engelskan ska börja. Ganska tråkigt att bara sitta, så därför tänkte jag uppdatera lite om vad min dag och kväll ska bestå av.
Eftersom att jag inte komma hinna blogga under eftermiddagen/kvällen så tänkte jag bara uppdatera lite snabbt!
Nu måste jag iväg på lektion!

  • Träffa Theodore, Jennifer & Jonis
  • Fixa mig inför kvällen med släkten
  • Äta på China Town


plutten ♥


Tack sofia!

sådär, nu är allting fixat och klart. Kände att det blir lite roligare att blogga från blogg.se och ha en fin design osv. Tack till min bästa sofia, ett stort tack till den tjejen som hjälpt mig!
Gå in och kika på hennes blogg också medan ni ändå håller på :D
http://sofiaeinarssonaminne.blogg.se
Idag har jag iallafall varit i skolan först, jag hade muntliga nationella i engelska.. det gick hyfsat bra åtminstone! När jag kom hem så firade släkten lillebror som fyller 14 år på lördag, och Jennifer, Rebecca och Emelie som fyller år så, grattis till er brudar!
Kom precis in efter en skön promenad med Adam, gick nog ungefär en halvmil som kändes som typ två mil?! Inte okej att ha så dålig kondis som mig.
Nu ska jag kolla på Big Brother och se om det händer något kul idag, dock så har det blivit tråkigt utan Rodney, han är sååå snygg!

RSS 2.0