vart går gränsen?

Hemkommen från en hel dag i kyrkviken med min vän Denise och hennes mamma, för det mesta i alla fall för sedan var min bror med och daniel var också med.
Det har varit stekhett ute verkligen, när jag kommer hem från Kyrkviken är det 38 grader hemma på syrénvägen.. och då är klockan runt 5! 
Strunt samma, det har i alla fall varit en skön heldag vid stranden med härligt folk. 

Sitter just nu i min säng och funderar på en massa saker. 
Vart går egentligen gränsen bland vänner?
Just nu är jag helt förvirrad, därför drar jag mig ut på en cykeltur med musik i lurarna som får mig att tänka på lite annat ett tag!  


skön dag

Det har varit jättevarmt ute idag, skulle gissa på åtminstone 24-25 grader.. och eftersom det var varmt så åkte jag med mamma och emil ner till kyrkviken och bara tog det lugnt. Superskönt!
Efter ett tag kom Denise ner också, så då gick jag i och doppade mig med henne, det var inte så jättekallt så jag funderar på att cykla ner dit imorgon också om det är lika bra väder, om inte bättre det vill säga.

Och eftersom att jag alltid velat ha en gammal cykel jag kan cykla runt på så drog jag därför igång och fixade till pappas gamla cykel från 1979, vilket jag tycker är väldigt välditgt gammalt för en cykel.. men ska det vara gammalt så ska det vara de på riktigt.
Så efter att jag hade varit ute och övningskört lite med mamma så umgicks jag ett tag med martin, och ja.. vad gjorde vi? Vi cyklade bara runt överallt ungefär och pratade lite.
Nu ska jag försöka sova lite eftersom jag lyckats vända på dygnet totalt.. igår somnade jag halv fyra på morgonen, så det är ett minus!!
Man kan inte sova hur länge som helst på sommardagarna, hur ska man då kunna bli brun om man ligger under ett täcke medan solen är uppe och går ut när den är på väg ner igen? Det funkar absolut inte!
Med detta sagt så säger jag nu godnatt, och hoppas på att det blir en toppen dag imorgon också med bra väder!


saknar mitt bruna hår, funderar faktiskt på att färga tillbaka.. men vi får se hur det blir med den saken!


..så sant som det är sagt

man vet inte vad man har förlorat innan man gjort det.

kan inte sova, har haft jättesvårt att sova de senaste nätterna. Tänker på allting som man hade och allting som är förlorat. Allting som varit bra och allting som varit dåligt.
Hoppas på att denna vecka kan bli mer rolig, det skulle vara så skönt och bara sluta tänka på allting, och ja, jag vet.. jag behöver inte bry mig om allting som händer och sker, men jag är så som person och jag kan inte ändra på mig över en natt. Det fungerar inte så.
Jag hoppas på att jag ska kunna ha kul med mina vänner som jag faktiskt vet var jag har och sedan får allt bli som det blir.
Eftersom Peace&Love står för torsdagen med familjen och moster så hoppas jag att jag kommer få mig massor av skratt och glädje. Fredagen står Ludvika festen för, och jag hoppas VERKLIGEN att det blir en bra kväll.

Eftersom jag inte kan sova så har jag nu setat och kollat igenom mina gamla bilder sen 2008 med umgänget jag hade då, och jag kan erkänna att jag saknar allting som var då, alla människor, allting. Men även jag måste gå vidare och låta det vara ett minne för livet med de bästa vännerna man hade under tonåren..Men även nygamla bilder kom upp helt plötsligt, och det bevisar hur det är nu. Jag har det bra med umgänget jag har nu, och vad mer ska jag göra? jag skulle kunna få det helt perfekt, men det är först om förhoppningsvis 4 år..det är då allting kommer vara som det alltid har varit.

mamma ♥


underbara du

jobbat lite idag, på drive-in bingon... var bara ett nummer ifrån att vinna 2000 vilket är väldigt irriterande, men det är bra att man har bra "kollegor" där så man inte blir alldeles för uttråkad på eftermiddagen.
Klippte lite gräs när jag kom hem och sen gick jag ner till tobbe med han, anders och adam. Efter ett tag gick jag och adam ner på byn och träffade nisse en snabbis, sedan satte vi oss där och bara pratade om exakt allting... den bästa killen som finns, han är verkligen min bästa killkompis.. och jag vet, även om vi bråkar ungefär hela tiden.. men det gör ingenting, det är bara bra!
Vi har även nu planerat lite inför sommaren som ska bli intressant och se vad det blir!

nu ska jag i alla fall snacka lite med tobbe och anders, tänkte bara uppdatera er om dagen som varit!

blandade känslor..

jag har nu fått igång på min gamla dator, så nu har jag förväntat mig att kunna uppdatera när jag har tid och själv vill.
Den senaste tiden har gått upp&nerhela tiden, ingen dag är den andra lik. Svek, glädje och lite.. hm, blandade känslor. 

Vänner kommer och går, hela tiden. Jag har nu märkt att det faktiskt inte är mitt fel bara, det är inte mig det är fel på. Det är lika mycket fel på mina vänner också, eller ska jag säga "vänner"? Just nu vet jag faktiskt inte riktigt vart jag har mina vänner, i alla fall inte en av dem närmsta, men det visar sig väl sen när skolan börjar igen. Då ska man väl ha tagit ur all sin ilska redan och komma tillbaka med ett ganska bra humör kan jag tycka.
Jag låter dem hålla på hur dem vill, nu skiter jag ärligt talat i det, kan ju inte bli mer irriterande än vad det just nu redan är.
På lovet har jag i alla fall hunnit umgås några dagar med carro, vilket är väldigt skönt eftersom vi inte träffas så ofta annars, men vi vet i alla fall var vi har varandra.
Träffat jennifer x2 har jag också gjort, SKÖNT! väldigt bra tjejer som jag också vet var jag har. Och sist men inte minst får jag inte glömma felicia som jag också träffat någon gång såhär på lovet, men det vet jag att det kommer bli mer utav eftersom vi faktiskt inte bor så långt från varandra.

Jag hoppas verkligen att det blir bättre med tiden nu med alla vänner, jag orkar inte med mer svek. Och verkligen att jag inte ens blir tillfrågad om jag vill vara med på något som mina såkallade vänner ska göra. Svek är det värsta som finns.


galen kväll igår

äntligen sommarlov. det firades in med samling av klassen (vissa) hemma hos mig med mat och dryck. Vi blev i alla fall runt tjugo stycken, massa skratt och ett bra avslut av första gymnasieåret.
När de andra drog in mot stan för vidare fest gick jag ner på byn med anders och tobbe, där anders skulle försöka styla och då bröt foten vilket var vääääldigt klantigt. Då åker vi in mot akuten, springer och hämtar en rullstol och sedan kör in honom... men där kunde de såklart inte göra någonting direkt så han fick åka upp imorse, då han fick veta att han var tvungen att åka upp till falun för operation (?!) hur dumma får man vara?!

nu sitter jag i alla fall hemma vid tobbis med han, adam och anton efter att ha gått runt en mil idag, duktigt av oss tycker då jag!
Nu ska jag snart börja traska hemåt då klockan är 00.25, och jag ska absolut inte upp tidigt.. bara skönt att sova!
och sen saknar jag sofia ♥


RSS 2.0