Heroinarbete

Sitter just nu på info&layout för att skriva klart mitt arbete om Heroin jag håller på och gör. Jag har precis gjort klart min Powerpoint presentation och även min broschyr.
Struntar i körskolan efter skolan och går ner på stan istället och träffar Jennifer och förmodligen lilla Theodore! Längesen jag träffade henne nu!

Åker med mamma från stan sen, och går in på gymmet direkt innan man hinner sätta sig till rätta i soffan, för då kommer man absolut inte ner under hela dagen.
Och nu måste jag slänga ur mig också att jag börjar bli vädligt trött på människor som skriver exakt varenda dag på facebook hur mycket dom tränar, hur mycket dom äter och hur duktiga dom är. Alltså, bryr man sig mer än en gång eller? typ inte.



projekt och företagande

projekt och företagande sitter jag på just nu med sofia, rebecca och Madde. Vi sitter och spånar på en massa produkter som man skulle kunna tillverka eller förnya saker som redan finns.
Fotbollsmöte och backen väntar efter skolan, men först väntar naturkunskapen... som jag inte tycker är så viktig dock! (: 

nu ska jag hjälpa de andra med uppgifterna så att dom inte blir allt för sura på mig, hihihi! det vill jag inte riskera! (a)

gymmat och nu mat&film!

det hann bli ungefär en timme nere på gymmet idag, och herregud vad svettig jag blev men bra skönt!
Nu ska jag snart äta lite, mycket grönsaker bland annat och sen slår jag på Arne Dahls "ont blod" får se vad det är för filmtyp då, hoppas iallafall att den är bra annars är det bara att sätta på Jag saknar dig. vilken film alltså! riktigt dåliga skådisar men dock den mest berörande film jag någonsin sett!
Nu ska jag trycka i mig lite mat och sen innan filmen slås på så ska jag plugga lite körkort!

snabbtripp till kupolen.

Gårdagen fortsatte efter att sofia hade åkt hem, med middag hos farmor och farfar. Och en filmkväll med Tobbe, felicia och Adam. Slog på paranormal activity 3, efter att filmen var slut hade tobbe och adam drabbats(som satt närmast mig, dock tror jag felicia också drabbades)av tinitus när jag höll på att dö av rädsla, och jag hade adam i knäet. Helt svettig var jag efter filmen! usch... men väldigt bra film i övrigt.

dagen började med en försovning, men med bussen hann jag iallafall. Snabbfix och ivög till skolan, en lektion på hela dagen var inte fel.. så idag så slutade jag 10.10, kanske ska börja kolla skolmejlen? hm. Det kan faktiskt vara en bra idé.

jag och felicia tog oss en tripp till Kupolen med 12 tåget för jakt efter svarta byxor båda två, och vad hittade vi inte? jo ett par svarta byxor båda två! svängde in på McD en sväng innan vi gick till tåget som gick igen vid 2.
Nu ska snart jag och mamma ner och gymma, imorgon väntas skola, fotbollsmöte och lite tjänstgöring i fjällberget.

Körkortet är också påbörjat, har bokat in två letktioner från och med nästa vecka, och även gjort lite teorier på körskolan. Nu är jag på gång!



Chillar med Anders, Tobbe och sofia.

Efter en helg med massa trevliga människor så sitter jag och Sofia just nu i tobbes soffa med han och Anders och pratar om helgen som varit.
Middag vid farmor och farfar vid 3 och sen även ska jag försöka träffa Felicia också :)


hälsat på emelie.

kort skoldag idag, endast till kvart i ett pga att 9orna kom och kikade på de olika programen. Dock så var det bara 3 st och kollade på handels vilket jag tyckte var lite dåligt. Alla går efter rykterna, det är sant men ge det en chans! Nu ikväll gick jag ner på Shell en sväng och tjåla lite skit med Emelie. Och nu på kvällen fick jag beskedet att min kusin ligger i falun också, det blir bättre!♥

Hej / felicia

Evelina klipper sig och jag har tråkigt, så HEJ! :D / Felicia


slut på frihet.

tillbaka till verkligheten redan imorgon, miss u love i lurarna och lite chill över dagen och så slutar mitt näst sista jullov!
Haft besök av fisen hela helgen, fest och felicia har min helg sett ut för det mesta. Och inte nog med det, för att inte somna på en köksstol hemma vid felicia så tänkte vi ta bussen in mot stan, pga brand på ABB så hade alla affärer i gallerian stängt, och det är ju lyckat! Fast å andra sidan, så är det första gången jag går ensam på stan, förutom med Johanna och felicia! Coooolt.

Som sagt, imorgon börjar allvaret igen.. klippning och vallen efter det + sovmorgon. Dagen blir nog inte förstörd kan jag tänka mig! Gymmat två gånger denna vecka redan, kan hända att det blir en till gång till veckans slut.


to school for cool!

dagen.

Nu har jag gjort mig iordning för både parken och bandy!
Helt underbart väder är det också, skönt! Det ska bli helt okej att vara ute ungefär hela dagen idag!

Nu måste jag kila! (: ... Uppdaterar senare!

gym och stan en sväng..

Imorse tog jag med morsan till gymmet igen, när man ändå är igång kan man ju bara mata på hela tiden! Jag hann inte mer än träna klart så hoppade jag in i duschen en snabbis för att sedan göra Emelié sällskap till Ludvika för lite handling av tapetlim och mat. Gud vilken galning som körde förbi oss på vägen in, som efter att ha kört om oss körde om en bil som redan låg på omkörning och med mötande trafik.. hur tänkte den människan?
En skön pratstund fick jag iallafall, mot nästan alla andra som kacklar på som bara den, nog för att jag gillar det också, älskar att kackla jag med.. men ibland är det bra att prata med en lugn person som henne!

Imorgon väntas nog en fika med Emelie, denna gång arnfjell! Och efter det väntas någon julavslutning i parken med mina kusiner som är här fråmn stockholm på en helg ungefär. Och sen direkt därifrån till Vallen för att sitta i seketariatet och lära mig hur den där förbaskade datorn fungerar då jag ska vara inhoppare på A-matchen, hur ska jag hinna med allt imorgon?!
Önskar mig en till timme på dygnet bara för imorgon, och helst lite längre sovtid... om jag nu ska kunna sova överhudvudtaget, jag har vänt på dygnet helt! det är verkligen hemskt och när man vet att skolan börjar på onsdag igen också så kommer paniken ännu mer inpå mig!


kvällsgång med systrarna söderlund...

Inkomen efter en kvällspromenad med systrarna söderlund som idag beställde resa till Kanarieöarna, dom fuskisarna! jag får väl nöja mig med solariumet på Kyrkbacken, som minst är lika bra!
Vi gick ner till Shell där jag köpte godis för endast 4 spänn! helt otroligt verkligen..

haha, lovade Elin att jag skulle göra en vidoblogg också, men det tycker jag att hon ska vara med på isf! ;)

jag är pågång.

Nu är jag igång på gymet! Känns jättebra med tanke på att mina muskler är helt borta..! Och nu när jag till sommaren ska börja träna tjejerna så kan ju inte tränaren vara hur dåligt tränad som helst!

Hur som helst gymmade jag och mamma ca 1 timme idag efter att Sebastian varit och instruerat oss, utifrån mig så tycker jag absolut inte att det är så tråkigt som de flesta säger, det blir väl vad man gör de till liksom? När skolan börjar igen så ska jag börja gymma med ida efter skolan i sporthallen också!

Just nu i väntan på att felicia ska komma hem sitter jag och wordfeudar med Emelié, hm... igår vann hon med typ 200 poäng, men idag fick hon de lite svårare att vinna! jaja, det återstår att se ;)


vilken nyhet...!

Om man loggar in på Facebook just nu så det enda man bemöts av är att det har åskat och blixtrat nu ikväll.. och det är Januari?! men det skiter väl jag i. Det har inte varit en riktig vinter på hela tiden så det var väl inte så jätte oväntat, eller vad säger ni?

Imorgon eller ja idag (00.02 är klockan) så ska jag och mamma gå ner till Gymmet för att bli instruerade om hur alla maskiner funkar. Här ska börjas träna! Allting går bara åt fel håll så nu är det dags att göra nått åt det har jag kommit fram till.
Resten av veckan ser ganska så späckad ut, (SKÖNT!).. Mina kusiner från Stockholm kommer hem till Dalarna och hälsar på under helgen och det är bandymatcher hela helgen! Så kommer ungefär min vecka och helg se ut när de bara är en vecka kvar till skolan börjar igen.
Jag längtar faktiskt, konstigt nog.. varför gör jag det? kanske för att det här är det sämsta lov jag någonsin haft, ingen snö och inga skidor. TRÅKIGT!


väldigt sugen, jag tyckte den satt bra där!


Mamma Mia!

fan också att de ska gå så j*ävla mycket dagar emellan inläggen, varför hittar inte jag blogglusten som alla andra verkar ha?!

Nyår har det också hunnit med att bli, eftersom att alla verkar lägga upp " detta är mitt 2011" så gör jag väl det med!

Detta är mitt 2011:
- Jag var blond
- Jag blev brunett
- Underbara kvällar med Felicia
- fick en ny speciell vän, Emelié!
- umgicks med min bästa Fia ♥
- Träffade min fd bästavän jennifer mer, men som även idag är en av dom närmsta fortfarande.
- Träffade Christian på Gran Canaria.
- bröt kontakten med en bästavän.
- gled ifrån niffe, men hoppas för allt i världen att jag kommer henne nära igen.
- kommit närmare Madde! <3
- Kom närmare Julia, vi åkte på Rihanna då det blev inställt!





image description











image description



RSS 2.0